Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Vet's Best Tandrengöring Fingerpads - Hundtänder

Vet's Best Teeth Cleaning Pads for Dogs

Vet's Best Clean Teeth Cleaning Pads erbjuder ett enklare sätt för hundägare att hålla sina husdjurs tänder rena, vilket gör processen okomplicerad, enkel & grundlig. Fuktig duk för engångsbruk som enkelt kan fästas på fingret, vilket ger optimal kontroll under tandrengöringen. Rengöringsdynor för tandvård för hundar. Vet's Best Eye Cleaning Pads for Dogs. Läs mer
Kampanj
45 kr (0,90 kr/st) Rek.pris 69 kr
Rek. Pris 59 kr Specialpris 45 kr

Vet's Best Teeth Cleaning Pads for Dogs - Tandrengöring för hund

Vet's Best fingerdukar för tandrengöring är ett alternativ till tandkräm för hundar och ger ett effektivt sätt att rengöra hundens tänder och upprätthålla god munhygien. Regelbunden användning kan hjälpa till att kontrollera plackuppbyggnaden, minska tandsten och främja frisk andedräkt. Dessa specialdesignade pads är säkra och enkla att använda, så att husdjursägaren kan styras av sin egen beröring vid rengöring av hundens tänder. För bästa resultat använd dagligen.

Cornmint Oil som används i Vet's Best tanddukar har antiseptiska och anti-bakteriella egenskaper, det kan användas till svullna tandkött, muntvätt eller munsår och tandvärkmedel. Det ger en svalkande känsla och har en lugnande effekt på kroppen, vilket kan lindra ömma muskler när den används topiskt. Det har också antimikrobiella egenskaper så det kan hjälpa till att fräscha upp dålig andedräkt och lugna matsmältningsproblem.

Vet's Best specialdesignade fingertutor är säkra och enkla att använda. 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här