Mush

Mush Barf är naturlig och råfryst hundmat och kattmat som är fri från tillsatser, konserveringsämnen eller spannmål. Katten och hunden är ett rovdjur och bör äta därefter. Det betyder alltså den typ av mat som hunden skulle äta ute i naturen – rått kött, ben, organ och grönsaker. Numera kallas denna typ av utfodring allmänt för BARF (Biologically Appropriate Raw Food). Vi anser att det är en utmärkt beskrivning för denna utfodringsmetod. Våra kompletta BARF-måltider innehåller 90–95 % rått kött, ben och organ. Resten består av grönsaker. När man ser på hundens kropp märker man att den är en köttätare. Ta en titt på tänderna, käken och matsmältningssystemet, så förstår du varför hunden är ämnad att äta kött. Hundens tänder är till exempel spetsiga för att den ska kunna äta och tugga kött. Hundar kan till skillnad från växtätare inte flytta käken i sidled – de använder käken enbart för att riva kött. Hundar har också en stor magsäck, vilket är typiskt för köttätare. Detta innebär att de kan överleva i naturen genom att äta sällan. Hundens tarm är också kort, vilket visar på att hunden är en köttätare. Ett djur med lång tarm smälter också fiber. Eftersom hundar inte äter stora mängder fiber, behöver de helt enkelt inte en så lång tarm.

Visar 37 produkter på 2 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida

Som medlem i Bonuscard får du 50% rabatt på var 5:e förpackning av Mush Hellä fryst eller frystorkad hundmat (motsvarande den billigaste köpta förpackningen). Ett digitalt bonuskort startas automatiskt när du som medlem handlar hos Bonuscard-anslutna Zoo.se i någon av våra butiker eller på nätet. Allt du behöver göra är att visa din id-profil ifrån appen, uppge ditt telefonnummer i kassan eller fylla i ditt Bonuscard-nummer ovanför köpknappen så hittar vår personal dig i medlemsdatabasen och gör en direktreglering av din Bonuscard-rabatt hos Zoo.se. 

Mush hundmat uppfödarrabatt - 15% på hela svenska Mush-sortimentet.
Mush kattmat uppfödarrabatt - 15% på hela svenska Mush-sortimentet..
Mush Hellä hundmatbonuskort - 50% på var femte Mush Hellä frysta produkter, kan inte kombineras med andra rabatter/erbjudanden.
Mush Hellä Freeze-Dried hundmatbonuskort - 50% på var femte Mush Hellä frysttorkade produkter, kan inte kombineras med andra rabatter/erbjudanden.

Så blir du medlem i Bonuscard
1. Ladda ner Bonuscard-appen eller gå till Bonuscard.com.
2. Skapa ett konto och logga in.
3. Du kan direkt börja handla med din rabatt i hos Zoo.se webbshop, Bromma eller Sickla. 

Aktivera koden SBONUS i Bonuscard-appen eller via webbkontot på bonuscard.com så får du 50 kr i rabatt på ditt första köp!