Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Urine Off Rengöring Hund- Luktborttagning Urinlukt

Urine Off Dog & Puppy Formula - Odour and Stain Remover

UrineOff fläckborttagningsmedel - doft- & fläckborttagare för hundar - Spray. Luktborttagning som rengör efter valpens kissolycka så effektivt att hunden eller valpen inte känner någon kisslukt efteråt. En helt fantastisk rengöringsmedel vad det gäller att ta bort urinfläckar & urindofter efter hundar. Dog & Puppy Formula är perfekt att använda på alla hårda underlag såsom golv och väggar. Läs mer
299 kr Rek.pris 329 kr
59 kr Rek.pris 65 kr
159 kr Rek.pris 175 kr
399 kr Rek.pris 439 kr
59 kr

Rengöringsmedel Urine Off Hund

Rengör så effektivt att hunden inte känner någon kisslukt efteråt. En helt fantastisk produkt vad det gäller att ta bort urinfläckar efter hundar. Dog & Puppy Formula är perfekt att använda på alla hårda underlag såsom golv och väggar.

Urine Off Dog and Puppy Formula bullet odor and stain remover är ett rengöringsmedel mot hundkiss som inte döljer kisslukten utan bryter ner hundens kiss på molekylnivå så att urinlukten försvinner helt. Detta för att minska lusten för hunden att kissa på samma plats igen.

En hund som kissar inne vill gärna kissa på samma plats igen. Hur många gånger har du torkat upp en urinfläck bara för att upptäcka en ny strax därpå? Vi ser den inte men hundens känsliga nos upptäcker lätt den gamla kissfläcken. Kissfläckar och kisslukt kan bli ett utmanande problem om det inte hanteras genast. Enzymerna i Urine Off Dog and Puppy Formula bullet odor and stain remover har utvecklats specifikt för att attackera urinkristaller och eliminera hundkisset för gott. Fungerar även på torkade fläckar. Vid dessa tillfällen rekommenderas att låta medlet verka under natten och täcka utsatt område med plast för att behålla medlets flytande form.

Urine Off Dog and Puppy Formula bullet odor and stain remover erbjuder en lösning till varje situation och är lämplig för praktiskt taget alla ytor, inklusive mattor och klädsel. Perfekt för avlägsnande av urin från, väggar, soffor, mattor, klädsel, trägolv och mycket mer. För användning på textil, applicera först medlet på ett dolt område för att garantera att just denna textil inte reagerar negativt mot medlet.

Bullet-munstycket passar extra bra till mattor, madrasser och hundbäddar.

Exempel på användningsområden:

- Hunden revirmarkerar inomhus

- Hunden skvätter på grund av urinvägsproblem

- Innan valpen blivit rumsren

Produkten är ofarligt för djur och människor.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här