Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Petsafe Ultralätt Antiskällhalsband Liten Hund

PetSafe® Ultralight Sonic Bark Collar

Antiskallhalsband med ultraljud för hund -Träna Hunden sluta skälla ? Antiskällhalsband small för skällande mindre hundar. Antiskällhalsbandet avger ett ultraljud när hunden skäller, vilket hjälper dig att träna bort skall vid olämpliga tillfällen. Petsafe Ultralight bark sonic antiskallhalsband vikt. Läs mer
Vårt Pris
319 kr Rek.pris 499 kr
Rek. Pris 429 kr Specialpris 319 kr

Petsafe Ultralight Sonic Bark Control Collar är ett antiskallhalsband för mindre hundar som avger ett obehagligt med harmlöst ultraljud när hunden skäller, vilket hjälper till att träna bort olämpligt skallbeteende hos din hund. Enhetens högteknologiska mikrofon kan ställas in att bara reagera på just din hunds skall så att inga andra ljud kan trigga den.
Enheten använder PetSafes 2 stycken CR2032-3v-batterier som ingår i förpackningen, men som också kan köpas till vid behov.

Enheten ska vara placerad på mitten av halsbandet, mitt emot spännet. Se till att enheten sitter tätt mot hundens hals. Om enheten är vänd mot sidan eller om halsbandet hänger för löst, kan det hända att mikrofonen inte detekterar ett skall korrekt. Ta bort eventuella brickor från halsbandet för att undvika att utlösa en felaktiga stimuleringar.

Varför skäller hunden?
Skällande är ett naturligt beteende för alla hundar. Ibland blir dock en skällande hund ett problem för dess ägare. En ansvarsfull hundägare låter inte hunden bli besvärande för andra. Ett kroniskt skällande gör att både hunden och ägaren riskerar att få ta emot klagomål från störda grannar.

Dressyr med skallkontrollsystem
Innan du sätter på hunden ett aktiverat system måste du noggrant välja den första situation där det ska användas. Denna situation bör vara en där hunden lätt kan lära sig, dvs. en med få distraktioner. Om du dresserar i en situation med distraktioner, kan det hända att hunden inte associerar stimuleringen med sitt skällande, utan med något annat. Till exempel, om hunden först skäller när den tittar på en besökare i ditt hem kan den uppfatta besökaren som orsaken till stimuleringen, istället för sitt skällande.

Observera hundens första reaktion
Observera hundens första reaktion på stimuleringen. Hunden kan bli skrämd första gången. Att ändra hundens skallbeteende kan ta flera dagar. Lämna inte hunden ensam de första gångerna den får en stimulering.
Varje hund behöver olika lång tid på sig att lära sig kontrollera sitt besvärliga skällande.

När man dresserar hunden med ett skallkontrollsystem är det högst osannolikt att hunden helt och hållet kommer sluta skälla. Skällandet är ett naturligt beteende, ett naturligt utlopp för hunden.
Om du använder skallhalsbandet endast i situationer där du inte vill att den ska skälla och konsekvent tar av det där skällandet är ok så lär sig hunden när den får och inte får skälla.

Om du har flera hundar där bara en har problem med skällandet är det inga problem att använda skallhalsbandet på bara den hunden som har problem.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här