Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Trixie Smådjurshage & Valphage m. Nät

Trixie Natura Outdoor Run with Protective Net

Valphagar & betesbur till kaniner & marsvin som vill smaska färskt gräs eller rasthage till nyfikna valpar. Perfekt komplement till smådjursburen där kaninen & marsvinet kan sträcka på benen i skyddad miljö. Trixie Natura Outdoor Run with Protective Net. Läs mer
Vårt Pris
419 kr (52,38 kr/st) Rek.pris 699 kr
Rek. Pris 599 kr Specialpris 419 kr

Trixie Nature Outdoor Run

Säker utomhushage för kanin eller valp

Kaniner älskar att ha möjligheten att skutta runt, upptäcka och leka. Under sommarhalvåret är det färska gräset dessutom en efterlängtad delikatess. Kaninhagen från Trixie ger dig möjligheten att låta din kanin vara ute och njuta av vädret på ett säkert och kontrollerat sätt. Hagen är tillverkad av stabil metall som håller envisa rovdjur ute. Kaninhagen har dessutom ett skyddande nät som ser till att din höjdhoppande kanin inte kan hoppa över samtidigt som den skyddar mot fåglar och katter som vill ta sig in. Hagen fungerar precis lika bra som valphage, för mindre hundar.

Hagen är avsett för utomhusbruk och levereras med fästpinnar som ser till att hagen står stadigt även vid blåsväder. Hagen består av 8 sektioner där varje del är 60 x 57 cm stor.

Mått: ø 150 × 57 cm

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här