Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

TropiClean Valptandkräm utan Tandborstning

Tropiclean CleanTeeth OralCare Gel Puppy

Fresh Breath Clean Teeth hundtandkräm som inte kräver tandborstning passar valpar från 12 veckor uppåt. Verkar omedelbart. Reducerar plack, tandsten, skyddar tänder & tandkött. Tropiclean CleanTeeth OralCare Gel Puppy kräver ingen tandborste. Läs mer
159 kr Rek.pris 195 kr

TropiClean Fresh Breath Oral Care Gel Hundvalp

TropiClean Fresh Breath Oral Care Gel Puppy är den enkla vägen till en god mun- och tandhälsa för din hund. Mun- och tandsjukdomar är otroligt vanligt bland vuxna hundar och ofta är dålig andedräkt den första ledtråden. Friska tänder är en förutsättning för en god allmänhälsa och därför är det viktigt att sträva mot en god tandhälsa redan under valtiden. På så sätt kan många tandsjukdomar undvikas i framtiden.

TropiClean har tagit fram den perfekta rengöringen som inte kräver några specialredskap; det går snabbt, enkelt och är både roligt och gott för hunden. Du applicerar bara denna unika hundtandkräm i hundens mun; en droppe gelé i hundens övre tandrad samt en på den undre tandraden. Ingen tandborstning krävs då den unika sammansättningen verkar omedelbart och reducerar plack och tandsten samtidigt som den bidrar till ökar skydd för tänder och tandkött. Denna tandgel är särskilt utformad för valpar över 12 veckor, och är därför extra mild och skonsam. När din hund blir äldre kan du byta till mungel för vuxna hundar för fortsatt enkel tandrengöring.

Förpackningen innehåller 59 ml.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här