Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

TropiClean Tar Bort Tandsten & Plack

TropiClean Clean Teath Gel Fresh Breath Tandpasta

Ingen tandborste krävs. Fungerar snabbt & naturligt att bidra till att minska plack & tandsten på katter & hundar. TropiClean Fresh Breath Tandpasta är tandborstning är inte nödvändigt men kommer att påskynda avlägsnandet av avhärdat plack & tandsten. Läs mer
159 kr Rek.pris 195 kr
159 kr

TropiClean Clean Teeth Gel - Katt & Hund

Fungerar snabbt och naturligt för att bidra till att minska plack och tandsten katter och hundar. Perfekt alternativ om du inte har möjlighet att borsta djurets tänder! En egenutvecklad blandning av naturliga, holistiska ingredienser producerar en hälsosam oral miljö och dödar de bakterier som orsakar dålig andedräkt, plack och tandsten. Lugnar mindre tandkötts irritationer. För rena tänder och frisk andedräkt varje dag!

Appliceras direkt på tänderna med plack och tandsten. Applicera en gång per dag. Du kommer snart att märka din katt slickar sina läppar flera gånger. Detta är normalt och hjälper gelen att mixas med saliv och belägga alla ytor på din katts eller hunds tänder och tandkött. För maximal effekt, undanhåll mat och vatten i 30 minuter före och efter behandling. Tandborstning är inte nödvändigt men kommer att påskynda avlägsnandet av härdat plack. Vanligtvis, efter 30 dagar, kan tillämpningen reduceras till två gånger i veckan för regelbundet underhåll.

Mängd: 59 ml

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här