Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Trixie Fågelleksak Hängbro Bambu

Trixie Suspension Bridge Bamboo Coconut Wood

Fågelleksak hängbro med roliga & spännande inslag. Aktiveringsleksak av bambu, kokosnöt, rotting, trä & sisalrep. Aktivitetsbro till fågelburen som hänger i burtaken med träkrokar. Tillverkad av 100% naturliga material. Trixie Suspention Bridge Bamboo. Läs mer
89 kr Rek.pris 89 kr
89 kr

Trixie Suspension Bridge, Bamboo - Hängbro                    

Aktiveringsleksak i form av en hängande bro. Denna leksak kommer från det populära märket Trixie och är utformad för att ge din fågel en varietet av material på liten yta. I denna häftiga bro finner du material som bambu, kokosnöt, rotting, trä och sisalrep – i olika färger och former som garanterat kommer intressera din fågel.

Denna aktiveringsbro hängs i burtaket med hjälp av träkrokar. Sedan är det fritt fram för din fågel att klättra, picka, pilla och gunga på sin nya leksak.  Fågelleksaken är tillverkad av 100 % naturligt material och därför gnagvänlig och ofarlig för nyfikna näbbar. Perfekt för extra aktivering och stimulans i vardagen. Variera gärna fågelburens inredning och leksaker för en så stimulerande tillvaro som möjligt.

Längd: 45 cm

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här