Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Trixie Aktiveringsleksak Smådjur - Foder/Godis

Trixie Snack Roll

Aktiveringsspel för kaniner & andra smådjur som gärna vill använda sin hjärna. Göm kaningodis i rullen & sätt på locket. Kaninen ska sedan rulla på cylindern för att få ut godbitarna. Mycket rolig smådjursaktivering & hjärngympa! Trixie Snack Roll Plastic/Rubb Läs mer
59 kr Rek.pris 70 kr

Trixie Snack Roll - Aktiveringsleksak

Trixie’s Snack Roll är en rolig aktiveringsleksak som låter ditt husdjur kämpa för sitt belöningsgodis. Du fyller enkelt rullen med godis eller foder genom att ta bort det blåa locket, och leksaken är precis lika enkel att rengöra. När ditt husdjur sedan knuffar på rullen åker de små godisbitarna ut, och ditt djur kommer ständigt knuffa runt på den nya favoritleksaken i hopp om att det finns någon gottebit kvar. Du kan själv justera svårighetsgraden med hjälp av tre insatsstycken i rullen som går att sätta i och ta ur efter behov. Godisrullen är tillverkad av mjuk plast och gummi, vilket gör att den är lätt att jaga och rullar tyst över golvet.  

Aktiveringsleksaken passar hund, katt, kanin och större gnagare – så länge du anpassar innehållet för just ditt husdjur.

  • Rolig aktiveringsleksak som får ditt husdjur att koppla motion och lek till positiv belöning

  • Justerbar svårighetsgrad

  • Färg: Grå/Grön

  • Material: Plast

  • Längd: 14 cm

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här