Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Trixie Aktiveringsleksak Smådjurshus - Hamster

Trixie Natural Living Leif Labyrinth House

Barkbeklätt gnagarhus i trä med mysigt krypin & labyrintgångar till hamster, mus & andra smådjur. Berika smådjursburen med en gnagarvänlig bolåda aktiveringshus labyrint. Trixie Natural Living Leif Labyrinth House. Läs mer
199 kr Rek.pris 219 kr
199 kr

Trixie Leif Labyrinth - Labyrint av Naturmaterial

Spännande och utmanande labyrint för de mindre gnagarna. Labyrinten påminner på många sätt om gnagarnas naturliga tunnlar i marken – liten, mysig och dunkel. Du kommer definitivt hitta ditt husdjur i denna labyrint mer än en gång; om inte för att leka så för att vila. Många hamstrar, gerbiler och möss gillar att sova lite avskilt och bli inte förvånad om du finner högar med hö och bäddmaterial i labyrinten. För att göra labyrinten extra spännande kan du gömma små bitar av godis i den. För enkel rengöring kan du lyfta på labyrintens tak. Den lilla träbyggnaden har två ingångar så att ditt husdjur aldrig blir instängt.

Labyrinten är tillverkad av obehandlat trä, vilket innebär att ditt djur kan gnaga på den utan risk för hälsan. Eftersom att gnagares tänder växer under hela livet är det viktigt att erbjuda djuret en möjlighet att nöta tänderna, och då är Trixies produkter i naturmaterial ett perfekt komplement till hö och andra gnagleksakser.

Mått: 35 x 25 cm

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här