Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Trixie Kaninhus Marsvinshus - Utomhusbruk

Trixie Natura Small Animal Home Door Flap

Trevligt krypin för kaniner & marsvin att använda utomhus. Smådjurshus till rasthagen för skydd eller buren som bo. Kaninhus & marsvinshus med platt tak som kan användas som sittplatta & utkiksplats. Trixie Natura Outdoor Qualität Small Animal Home. Läs mer
529 kr Rek.pris 589 kr
799 kr Rek.pris 879 kr
529 kr

Trixie Natura Small Animal Home - Trä

Smådjurshus för utomhusbruk med stängbar lucka

Välgjort hus för kanin och marsvin, perfekt för att användas i trädgården. Huset har en låsbar lucka som fungerar som ramp när den är öppen. Husets höga ben skyddar ditt husdjur mot fukt och kyla från marken, så att det kan användas året om oavsett väder. Benen bidrar också till god luftcirkulation under huset för att undvika att träet blir för fuktigt.

Smådjurshusets tak kan öppnas uppifrån för enkel rengöring av huset, eller för att lättare komma åt ditt husdjur.  Buren är byggd av laserad fura som är vinter- och väderfast. Huset kommer som en byggsats med tydliga instruktioner – monteringen är både snabb och enkel.

Kaninhuset Natura är dessutom en fröjd att se på. Med sitt härliga furuträ och hjärtsmyckade öppningsanordningar piggar den garanterat upp varje trädgård. Utehuset kan enkelt kopplas samman med en hage eller utebur.

Storlekar

Mått: 60 x 47 x 50 cm

Mått: 42 x 43 x 51 cm

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här