Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Trixie Medtagbar Vattenflaska - Vattenskål Resa

Trixie Dog Travel Bottle With Bowl

Resevattenflaska i rostfritt stål med tillhörande vattenskål i plast. Smidig reseskål att ha med sig på bilresan, joggingturen eller träningsplanen. Trixie Friends On Tour Bottle with Bowl kommer mixade röd eller svart. Läs mer
Vårt Pris
79 kr Rek.pris 110 kr
Vårt Pris
139 kr Rek.pris 179 kr
Rek. Pris 89 kr Specialpris 79 kr

Trixie Bottle with Bowl - Medtagbar Vattenflaska & Vattenskål

Trixie Bottle with Bowl portabel vattenflaska med tillhörande vattenskål. När du är ute på en promenad eller en cykeltur med din hund och måste stanna för en drickpaus, häll helt enkelt vatten ur flaskan i locket och använd den som en vattenskål. När din hund har druckit, bara skruva tillbaka locket. Flaskan är helt tät och kommer inte att läcka i väskan eller ryggsäcken. Den eleganta flaskan har en diskret design och finns i två storlekar med antingen ett rött eller svart lock/skål (säljer i osorterade färger). Flaskan är robust och lätt att rengöra, locket är ergonomiskt utformad vilket gör den till ett idealiskt komplement till ditt frilufts-kit när du är ute med din hund.

Vattenbehållaren är tillverkad av rostfritt stål. Dess plasttopp skruvas av vattenflaskan för att användas som dryckesskål. Allt vatten som finns kvar i koppen efter förfriskning kan hällas tillbaka i behållaren. Skruva på locket igen och ni är redo att fortsätta! Reseflaskan har en praktisk och robust fästklämma som gör det möjligt att fästa och hänga flaskan i stort sett var som helst.

Säljes i osorterade färger (svart och röd)

Mängd: 750 ml

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här