Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Trixie Fågelleksak Aktivering Fågelbur

Trixie Wooden Toy Colourful with Paper Ribbons

Aktiveringsleksak till fågelburen. Spännande & intressant fågelleksak tillverkad av 100% naturmaterial som lockar till aktivitet med färgglada pappsnören & träklossar. Fågelleksak trä, multifärg, 31 cm passar bra till kakadua, parakit & papegoja i liknande storlek. Trixie Wooden Toy Colourful. Läs mer
149 kr Rek.pris 159 kr

Trixie Bird Wooden Toy - Fågelleksak

Rolig och färgglad aktiveringsleksak till fågelburen. Denna fågelleksak är tillverkad av 100 % naturmaterial som inte är farligt för fågeln att få i sig – helt perfekt för nyfikna näbbar som gärna smakar på sina leksaker. Leksaken har färgglada pappsnören och träklossar som bjuder in till lek.

Passar bra till fåglar som kakadua, parakit, papegoja och andra fåglar i liknande storlek. Du hänger enkelt upp leksaken i fågelburens tak med hjälp av fästanordningen. Sedan är det fritt fram för din fågel att klättra, picka, pilla och gunga på sin nya leksak. Perfekt för extra aktivering och stimulans i vardagen. Variera gärna fågelburens inredning och leksaker för en så stimulerande tillvaro som möjligt.

Längd: 31 cm

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här