Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Trixie Fågelleksak Aktivering Fågelbur

Trixie Natural Toy with Rattan, Grass & Wood

Aktiveringsleksak till fågelburen. Spännande & intressant fågelleksak tillverkad av 100% naturmaterial som lockar till aktivitet med rotting, gräs & trä. Passar bra till kakadua, parakit & papegoja i liknande storlek. Trixie Natural Toy. Läs mer
179 kr Rek.pris 199 kr
179 kr

Trixie Toy Natural Wood - Fågelleksak        

Aktiveringsleksak från Trixie.  Denna fågelleksak är tillverkad av 100 % naturmaterial som inte är farligt för fågeln att få i sig – helt perfekt för nyfikna näbbar som gärna smakar på sina leksaker. Fåglar älskar olika material och färger och denna leksak erbjuder precis det. Fågelleksakens stomme är tillverkad av trä och utöver det finns rotting, gräs och sisal format som rep, bollar, klossar och ringar.

Passar bra till fåglar som kakadua, parakit, papegoja och andra fåglar i liknande storlek. Du hänger enkelt upp leksaken i fågelburens tak med hjälp av fästanordningen. Sedan är det fritt fram för din fågel att klättra, picka, pilla och gunga på sin nya leksak. Perfekt för extra aktivering och stimulans i vardagen. Variera gärna fågelburens inredning och leksaker för en så stimulerande tillvaro som möjligt.

Längd: 56 cm

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här