Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Trikem Linimentgel Lindrar tillfällig Smärta

Trikem Radital Liniment Gel

Flytande värmande linimentgel. Radital liniment, använt på djur & människor i över 50 år. Radital Liniment är ett effektivt, dubbelverkande liniment som lokalt ökar blodgenom-strömningen, minskar återhämtningstiden & ger hunden lindring vid tillfällig smärta. Trikem Radital Linimentgel Läs mer
119 kr 396,67 kr/kg Rek.pris 121 kr

Trikem Radital Linimentgel

RADITAL Linimentgel
Radital liniment i gelform

Storlek: 250 ml

Sveriges mest sålda liniment, använt på djur och människor i över 50 år. Radital Liniment är ett effektivt, dubbelverkande liniment som lokalt ökar blodgenom-strömningen, minskar återhämtningstiden och ger lindring vid tillfällig smärta.
På häst har den god effekt på gallor.

Liniment har använts i 1000-tals år för att förebygga och lindra besvär i muskler, senor och leder. RADITAL anses som marknadens mest effektiva liniment och verkar initialt kylande för att sedan övergå till långvarig jämn värme.
Används flitigt inom elitidrott, motion, av massörer och fysioterapeuter och inom äldrevård. RADITAL har en mycket stark position för häst, där framför allt travet och galoppen använder den dagligen. 

Finns både flytande och i gelform, där den flytande ofta används på djur eftersom den lättare tränger ner i pälsen. Gelformen uppskattas av dem som masserar in linimentet lokalt och är lite lättare att använda på människa.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här