Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Trikem Värmande Liniment för Djur & Människor

Trikem Radital Liniment

Flytande värmande liniment. Radital liniment, använt på djur & människor i över 50 år. Radital Liniment är ett effektivt, dubbelverkande liniment som lokalt ökar blodgenom-strömningen, minskar återhämtningstiden & ger hunden lindring vid tillfällig smärta. Trikem Radital Liniment Läs mer
79 kr 263,33 kr/kg Rek.pris 82 kr
149 kr 252,54 kr/kg Rek.pris 170 kr

Trikem Radital Liniment Flytande

Värmande Liniment för Djur & Människor

Trikem radital flytande liniment för djur och människa. Sveriges mest sålda liniment, använt på djur och människor i över 50 år. Radital Liniment är ett effektivt, dubbelverkande liniment som lokalt ökar blodgenom-strömningen, minskar återhämtningstiden och ger lindring vid tillfällig smärta. På häst har den god effekt på gallor.

Liniment har använts i 1000-tals år för att förebygga och lindra besvär i muskler, senor och leder. RADITAL anses som marknadens mest effektiva liniment och verkar initialt kylande för att sedan övergå till långvarig jämn värme.

Används flitigt inom elitidrott, motion, av massörer och fysioterapeuter och inom äldrevård. RADITAL har en mycket stark position för häst, där framför allt travet och galoppen använder den dagligen.

Finns både flytande och i gelform, där den flytande ofta används på djur eftersom den lättare tränger ner i pälsen. Gelformen uppskattas av dem som masserar in linimentet lokalt och är lite lättare att använda på människa.

Användning: Mjuka och smidiga muskler är den bästa försäkringen mot skador och förslitningar. Före träning är behandling med liniment ett utmärkt sätt att förbereda och värma musklerna innan den fysiska uppvärmningen. Efter träning appliceras Radital Liniment inför natten för långvarig behaglig värme som hjälper musklerna till snabb återhämtning. Radital Liniment används ofta vid generell muskelsmärta eller trötthet, där den välgörande värmen skapar avslappning och välbefinnande.

Stryk eller spraya på och massera in tills linimentet har absorberats.

OBS! Var försiktig vid bandagering på djur. Felaktig användning kan ge blistringseffekt.

Tävlingskarens för häst: 96 timmar.

Dosering: Mängden liniment är högst individuellt. Smörj in med viss försiktighet och öka mängden för större effekt. Värmen kommer efter cirka 10 minuter, så ta det lugnt i början innan du lärt dig hur linimentet fungerar bäst.

Innehåll: Aqua, Alcohol denat., Menthol, Camphor, Eucalyptol, Cl 19140

Hållbarhet: 24 mån. Se bäst före datum.

Förvaring: Förvaras i rumstemperatur. Förvaras oåtkomligt för barn.  

För utvärtes bruk. Tvätta händerna noggrant efter användande. Undvik att få produkten i ögonen, skölj med vatten om det sk

 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här