Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Tractive GPS Kattpejl-Obegränsad Räckvidd Realtid

Tractive GPS Tracker för katter - Tractive GPS & Activity Tracker med obegränsad räckvidd

GPS Tracker för katter - Tractive GPS & activity tracker för katter med obegränsad global räckvidd och 365-dagars platshistorik. Katthalsband som är vattentät, stöttålig och väger endast 35 gram. Platsuppdatering var 2:a till 3:e sekund. Laddningsbart batteri räcker i upp till 7 dagar. Abonnemang krävs – från endast 40 SEK per månad när du har gjort ditt köp. Läs mer
595 kr Rek.pris 599 kr

Tractive GPS & Activity Tracker Cat - Spåra din katt med GPS (vikt över 3,5kg)

Någonsin undrat var dina husdjur är när du inte är i närheten? Med denna GPS visar den inte bara var ditt husdjur är just nu, men också där de nyligen har varit. Om ditt husdjur älskar att vara utomhus, är detta rätt produkt för dig och ditt husdjur. Tractive GPS-enheter är mycket robusta, 100% vattentäta och nästan obrännbara.

• LIVE-spårning
• Obegränsad räckvidd
• Activity Monitoring
• Väger mindre än 30g
• Utbytbart batteri
• Laddningsbart batteri - räcker i 2 till 5 dagar
• Abonnemang krävs - från endast 37,50 SEK / månad

Upptäck din katts hemliga liv! Tractive IKATI låter dig spåra din katt, var de än beger sig, genom att visa deras plats i realtid i den kostnadsfria appen för smartphones eller webbläsare. Du kan även se platshistorik för din katt för att se var din lilla äventyrare har varit, och var de tillbringar större delen av sin tid.

LIVE spårning
Se din fyrbenta väns plats i realtid när det är som viktigast. I LIVE Tracking-läge uppdateras platsen var 2:a till 3:e sekund.

Obegränsad räckvidd
Tractive fungerar i mer än 150 länder.

Activity Monitoring
Tractives katt-tracker registrerar din katts dagliga aktiviteter och visar hur aktiva, lekfulla eller lugna de är, samt hur mycket de sover. Du kan även ställa in aktivitetsmål för din katt.

Utbytbart batteri
Batteriet räcker i 2 till 5 dagar beroende på mobilsignal och användning.

Abonnemang
Tractive GPS-trackers kräver abonnemang. Välj bland våra olika abonnemang från 37,50 SEK / månad. Läs mer på https://tractive.com/en/c/plans.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här