4.5 på TrustpilotFri frakt över 599 krSnabba leveranser

Hem / Topplistan på julklappar till katten

Gåvorna för din katt

Ge något behövligt till din katt

Kanske är inte detta en godis men det är fortfarande ätbart och extra bra för dom katterna som har extra problem med hårbollar och är innekatter. Betydligt mycket säkrare för katten att tugga på detta än julens alla giftiga och vackra blommor.

Ge något behövligt

Se allt kattgräs

Vitakraft

Kattgräs med Groddlåda

45 kr

Vitakraft

Vitakraft Julkalender Katt

149 kr

Ge något gott

Ge din katt något extra gott under julen, detta frystorkade godis ifrån Orijen innehåller endast det bästa och godaste. Färskt kött ifrån det vilda, en blandning mellan vildsvin och hjort. 

Ge något gott

Ge något behövligt

En rymlig och fräsch kattlåda kan vara något av det viktigaste för en katt och kattägare. Om katten tycker att den är oren så blir det ganska fort kissande på andra håll, som t.ex. i sängen för den är mjuk och härlig att krafsa i – som sand. Med kattens vassa klor blir det med tiden en hel del rivmärken i plasten och där ligger gärna smuts och bakterier och gror. Vart annat år brukar det vara lagom att byta sin låda om man inte har flera stycken i hemmet. Visste du att man säger 1 och ½ kattlåda per katt i hemmet?

Ge en smart julklapp

Har du flera katter i hemmet som har olika foder eller som har olika energibehov? Då är denna foderautomat en räddare i nöden. Du registrerar katten eller katternas chip och öppnas endast för dem så att den katten som t.ex. inte tål den andres mat inte råkar illa.

Ge något mysigt

Katter älskar värme och gömställen på höjd. Denna elementbädd kan du enkelt hänga upp på ditt element och låta katten ha sin egen lilla myshörna.

Ge något mysigt

Ge något behövligt

Att investera i ett ordentligt klös och klätterträd till sin katt kan ge ett stort pris tillbaka. Dina egna möbler slipper bli utsätta för vassa klor men det viktigaste är att din katt får utlopp för sina naturliga instinkter som klättrande, klösande/sträckande, sovplats på hög höjd och utkiksplats.

Ge något behövligt

Ge något säkert

Kanske inte detta är din katts favoritjulklapp, men väldigt viktig för kattens säkerhet ute i mörkret.

Den synliga julklappen

Ge något prasslande i julklapp

En prasslande och spännande tunnel kan vara just den leksaken som din katt ha saknat hemma. Spännande mörker och man vet aldrig vad som väntar på andra sidan av den.

Ge något extra

Kattmyntan är en gåva till både katten och kattägaren, denna mynta får katten att vilja leka med leksakerna eller klösa på rätt ställen. Bra julklapp om man inte vill köpa flera nya leksaker men piffa upp dem gamla hemma.

Den lugna julklappen

Att ha en lugn och harmonisk katt i hemmet kan göra mycket för allas trivsel. En lugn katt är en katt som trivs och inte känner något obehag. Denna spray hjälper till med detta, perfekt inför en bilresa, veterinärbesök eller ett nytt hem.

Ge lite omvårdnad i julklapp

Att införskaffa i en bra borste och ha som rutin att borsta katten gör stor skillnad för att minimera tovor men ni får även en stund tillsammans. Ta lite i taget och använd sax eller balsamspray i fall det är stora och svåra tovor.

Vill du också få tips till ditt djur och fina rabatter? Prenumerera på vårt

Nyhetsbrev

Vad är du intresserad av?

Kundservice

+46 8-280740

Pet Pawr Group AB, Linnégatan 89D (ej butik),

115 23 StockholmSweden

kundservice@zoo.se

ZOO.se har några av Europas största djuraffärer och nu med en större veterinärklink och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige. Vi på ZOO.se håller koll på allt som handlar om djur och djurägare! Med över 30års erfarenhet i branschen så är vi på ZOO.se är stolta över vårt fantastiska team.

2024 © ZOO.se

Välj land:  

Sverige - SEK