4.6 på TrustpilotFri frakt över 599 krSnabba leveranser

Hem / Topplistan på julklappar till hunden

Gåvorna för din hund

Ge något gott till din valp eller hund

Vill du ge något som både är gott, bra för tänder och samtidigt tidskrävande så ska du ge dessa tuggben ifrån RAUH, enbart älghud ifrån Finland. Extra snällt för magen och perfekt att ge när det är dags för en lång sittning vid julbordet. Klicka här för att komma till tuggbenen.

Ge något gott

Se alla tuggben
SUMMER -25%

Rauh Chips

49 kr

SUMMER -25%

Rauh Genuine Nordic Dog Chew

99 kr

Extra allt

Under julen vill man gärna skämma bort sin hund med något extra gott och bra. Testa att ge dessa godis som är 100% naturliga och gjort enbart på torkad oxlever – mindre attraherande för oss men desto godare för hunden!

Ge det lilla extra

Sätt julen på sin spätts

Även hunden vill vara lite julfin och då är en röda fluga i sammet perfekt att sätta på. Äntligen kommer julkorten med hunden bli on-top!

Den perfekta juldetaljen

Ge en varm julklapp

Är din hund frusen av sig eller har problem med sina leder så är detta vintertäcke perfekt att ge som en julklapp. Ett varmt vintertäcke med en design som ger full reflex, ingen kommer missa din hund i detta täcke!

Ge en varm julklapp

Den skönaste julklappen

Man säger att vi spenderar majoriteten av vår tid i våra sängar, vilket nog inte instämmer på våra hundar men det stämmer att de spenderar majoriteten av sin tid liggandes. Där vikten av en skön och bra bädd kan göra mycket för kroppen och sömnen. Skäm bort hunden lite extra med en ortopedisk (typ tempur) bädd som även är lätt att torka av. Tips! För dig som har en hund som föredrar ett annat material på bädden - det finns flera olika överdrag att välja mellan.

Ge det mjukaste du kan

Ingen tackar nej till en gosig filt som är lätt att ha med sig och som luktar trygghet för hunden. Ha med i buren på alla resor eller till t.ex. till veterinären.

Den säkraste julklappen

Att ge en bilsele som är krocktestade till din hund i julklapp kan göra stor skillnad för framtida bilfärder och säkerhet. Alltid säkerheten först, för en tryggare jul!

Den trygga julklappen

Skapa en egen liten koja och trygg plats för hunden eller valpen med hjälp av denna tygbur, perfekt att vika ihop och ta med sig till kompisar, landställe eller andra platser. Lägg in hundens favoritbädd och filt och ha som regel att när hunden har lagt sig i sin egen lilla koja så ska hunden få vara själv och ha sin egen lilla fristad – perfekt som regel om man har barn hemma som gärna gosar med hunden hela tiden.

Den trygga julklappen

Den roliga julklappen

Med detta aktiveringsspel kommer din hund både få stimulans, träning och något gott och roligt. Istället för att ge maten via matskålen så går det minst lika bra att ge det i dessa leksaker.

Den roliga julklappen

Den vårdande julklappen

Under vinterhalvåret är det stor omställning för hud, päls och tassar. Det är fällning och det blir mer väta och även salt som tassarna kan ta skada av. Då är det perfekt att du kan ge en julklapp som hjälper till att bygga upp en stark hudbarriär och underlättar en kraftig fällning- laxolja. Laxolja är ett perfekt kosttillskott som man kan ge på maten varje dag. Det är även toppen att ha en liten mysstund varje kväll och smörja tassarna med en bra tassalva som vårdar och skyddar dom mot yttre verkan som t.ex. salt. Fint om hunden även lär sig att det inte bara handlar om kloklippning när man pillar på tassarna.

Den ljusaste julklappen

Att reflexer och lampor gör stor skillnad det vet vi och även vikten av att ha detta på sig själv och sin hund. Därför är en bra lampa och reflex en självklar julklapp för oss. Oribloc är en av dem lamporna som har bäst ljus, når längst och även klarar flera olika väder och håller längre än en säsong.

Ge en säker julklapp

Den julklappen som kostar mest pengar och som hunden inte riktigt förstår är nödvändig men som också kan göra störst nytta - rädda din älskade hunds liv. Tur är det att det även är en engångs företeelse man behöver köpa en bilbur. Finns flera olika modeller och storlekar inom märkena Artfex och MimSafe.

Vill du också få tips till ditt djur och fina rabatter? Prenumerera på vårt

Nyhetsbrev

Vad är du intresserad av?

Kundservice

+46 8-280740

Pet Pawr Group AB, Linnégatan 89D (ej butik),

115 23 StockholmSweden

kundservice@zoo.se

ZOO.se har några av Europas största djuraffärer och nu med en större veterinärklink och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige. Vi på ZOO.se håller koll på allt som handlar om djur och djurägare! Med över 30års erfarenhet i branschen så är vi på ZOO.se är stolta över vårt fantastiska team.

2024 © ZOO.se

Välj land:  

Sverige - SEK