Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Tropical Marine Torkat Fiskfoder Alger/Vitlök/Omega-3

Tropical Marine Gamma Dry Red Enriched Seaweed (garlic & omega3)

TMC Torkade röda sjögrässorter berikade med vitlök & omega-3. Högkvalitets fiskfoder till saltvattenlevande akvariedjur som äter en vegetarisk kost. Praktisk blisterförpackning gör det enkelt att dosera maten åt dina fiskar. Läs mer
299 kr 1 993,33 kr/kg Rek.pris 319 kr

Tropical Marine Gamma Dry Red Sjögräs Vitlök Omega3                                                            

Fiskmat bestående av röda torkade alger som berikats med vitlök och Omega 3 för marina- samt tropiska fiskarter och ciklider.

Torkade berikade röda alger

Denna förpackning med torkade röda alger (Porphyra sp.) från Tropical Marine innehåller sjögräs. Det röda sjögräset, eller algen, är berikat med extra vitlök och Omega 3. Tropical Marines foder innehåller alltid ingredienser av högsta kvalitet.

Fiskmaten från Tropical Marine är behandlat på så sätt att det utsätts för speciell gamma bestrålning, vilket helt eliminerar risken för att skadliga parasiter eller bakterier kommer in i ditt akvarium. Denna behandling gör också att fodret riskfritt kan förvaras i hemmet till dess att akvariefiskarna ätit upp allt. Tropical Marine erbjuder ett enkelt, säkert och bekvämt sätt att utfodra din fisk på. Innehållet i detta frysfoder består till 100 % av naturliga produkter!

Denna fodertyp är lämplig att använda och framtaget för sötvattenslevande arter av fiskar samt saltvattensfisk och ciklider. För att inte riskera vattnets kvalitet och akvariets välmående bör man som alltid undvika överutfodring. Blir det fiskmat kvar efter utfodringen kan detta avlägsnas manuellt och så kan en mindre mängd ges nästa gång.

Ej avsett för mänsklig förtäring.

Förpackning:
12 gram
150 gram 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här