Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Tropical Marine Torkat Fiskfoder Alger/Spirulina/Omega-3

Tropical Marine Gamma Dry Green Enriched Seaweed (spirulina & omega3)

TMC Torkade gröna sjögrässorter berikade med spirulina & omega-3 Högkvalitets fiskfoder till akvariefiskar som äter en vegetarisk kost. Praktisk blisterförpackning gör det enkelt att dosera maten åt dina fiskar. Läs mer
89 kr 7 416,67 kr/kg Rek.pris 100 kr

Tropical Marine Gamma Dry Green Seaweed Spirulina Omega       

Fiskmat bestående av gröna torkade alger som berikats med spirulina och Omega 3 för marina- samt tropiska fiskarter och ciklider.

Torkade berikade gröna alger. 

Tropical Marines foder innehåller alltid ingredienser av högsta kvalitet. Denna förpackning med torkade gröna alger (Porphyra sp.) från Tropical Marine innehåller sjögräs och är anpassad för fiskar som lever på vegetarisk kost. Det gröna sjögräset, eller algen, är berikat med extra spirulina alger och Omega 3.

Fiskmaten från Tropical Marine är behandlat på så sätt att det utsätts för speciell gamma bestrålning, vilket helt eliminerar risken för att skadliga parasiter eller bakterier kommer in i ditt akvarium. Denna behandling gör också att fodret riskfritt kan förvaras i hemmet till dess att akvariefiskarna ätit upp allt. Tropical Marine erbjuder ett enkelt, säkert och bekvämt sätt att utfodra din fisk på. Innehållet i detta frysfoder består till 100 % av naturliga produkter!

Denna fodertyp är lämplig att använda och framtaget för sötvattensarter samt saltvattenslevande fiskar som lever av vegetabilier och ciklider. För att inte riskera vattnets kvalitet och akvariets välmående bör man som alltid undvika överutfodring. Blir det fiskmat kvar efter utfodringen kan detta avlägsnas manuellt och så kan en mindre mängd ges nästa gång.

Ej avsett för mänsklig förtäring.

Förpackning:
12 gram 
150 gram

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här