4.6 på TrustpilotFri frakt över 599 krSnabba leveranser

Hem / Tips & Råd / Katt / Julklappstips till katten

Julklappstips till katten

Glöm inte kattens klappar i jul! Här är ZOO.se:s ultimata julklappslista för alla tomtemissar.

En mysig bädd

Katter älskar att vila på sin alldeles egna mysiga plats. På ZOO.se finns kattbäddar och sovplatser för alla kissars behov. Placera gärna bädden på en varm plats där katten får vara ifred från familjens stök.

Något att klösa på

Katträd, klösträd,  klösmöbler och klöstunnor . Hos oss finns en uppsjö roliga klösprylar som håller kattens klor i trim.

En rolig lekstund

Ge bort en skojig lekstund med din katt. Att jaga och leka med kattleksaker är viktigt för katter, stora som små. Kattungar lär sig genom lek och äldre katter får utlopp för sin jaktinstinkt. Dessutom är det ett roligt sätt att säkerställa att innekatten får den motion den behöver.

Äventyr utomhus

Utomhus händer det spännande saker för en kisse! Vi har katthalsband för självständiga utekatter och kattselar med koppel till katten som ska ta med sin människa på en promenad. Tänk på att det blir mörkt fort under vinterhalvåret, vi rekommenderar att både du och katten använder både reflex och lampa .

Något mumsigt att tugga på

Skäm bort din katt med något extra gott i jul. Kattgräs, tuggpinnar, kattgodis och kattsticks – hos oss finns godis som passar riktiga finsmakare.

blackfridaycats_mobile-2

Rekommenderade produkter

Kod: PRISFEST (-15%)

Pritax Radiostyrd råtta med fjärrkontroll

159 kr

Relaterade artiklar

Se alla artiklar

Katt

Så får du din katt att sluta klösa på möbler

22 maj 2024

Vill du också få tips till ditt djur och fina rabatter? Prenumerera på vårt

Nyhetsbrev

Vad är du intresserad av?

Kundservice

+46 8-280740

Pet Pawr Group AB, Linnégatan 89D (ej butik),

115 23 StockholmSweden

kundservice@zoo.se

ZOO.se har några av Europas största djuraffärer och nu med en större veterinärklink och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige. Vi på ZOO.se håller koll på allt som handlar om djur och djurägare! Med över 30års erfarenhet i branschen så är vi på ZOO.se är stolta över vårt fantastiska team.

2024 © ZOO.se

Välj land:  

Sverige - SEK