4.6 på TrustpilotFri frakt över 599 krSnabba leveranser

Hem / Tips & Råd / Hund / Julklappstips till hunden

Julklappstips till hunden

Det är självklart att din fyrbenta vän också ska få klappar i jul. Här är ZOO.se:s ultimata julklappslista för alla tomtevovvar.

En mysig bädd

Låt hunden få en egen trygg plats i hemmet där den kan få vara ifred och vila. På ZOO.se finns bäddar för hundar i alla storlekar.

Något att tugga på

Hos oss finns tuggben och tuggleksaker för hundar i en uppsjö olika smaker och former som passar alla.

En rolig lekstund

Ge bort en skojig lekstund med din hund. Att leka med hundleksaker är viktigt för alla hundar, valpar och seniorhundar. Leken är det ultimata redskapet för att bygga en bra relation mellan dig och din hund. En hund som får leka mycket blir lycklig, följsam och lyhörd.

Äventyr utomhus

Ge din hund de bästa förutsättningarna för aktivitet utomhus. Kanske en hundlöplina så att hunden kan springa fritt eller ett hundtäcke som håller din hund varm även under kallare dagar. Tänk på att det blir mörkt fort under vinterhalvåret, vi rekommenderar att både du och hunden använder reflex och lampa.

Mysig omvårdnad

Alla hundar behöver pälsvård i viss utsträckning och många hundar uppskattar när du borstar och fixar med den. En hundborste, hundkam eller hundkarda ? Vi har något för alla pälsar vare sig den är lång, kort, tjock, tunn, vågig eller rak.

xmasdog

Rekommenderade produkter

Se alla produkter
Outlet
-40%

Trixie Xmas Nivia fleece blankets 1-pack

53 kr89 kr

Relaterade artiklar

Se alla artiklar

Hund

Aktivera din hund inomhus

12 juni 2024

Vill du också få tips till ditt djur och fina rabatter? Prenumerera på vårt

Nyhetsbrev

Vad är du intresserad av?

Kundservice

+46 8-280740

Pet Pawr Group AB, Linnégatan 89D (ej butik),

115 23 StockholmSweden

kundservice@zoo.se

ZOO.se har några av Europas största djuraffärer och nu med en större veterinärklink och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige. Vi på ZOO.se håller koll på allt som handlar om djur och djurägare! Med över 30års erfarenhet i branschen så är vi på ZOO.se är stolta över vårt fantastiska team.

2024 © ZOO.se

Välj land:  

Sverige - SEK