4.6 på TrustpilotFri frakt över 599 krSnabba leveranser

Hem / Tips & Råd / Hund / Guide: Hundgodis

Guide | 1 november 2022

Guide: Hundgodis

Hundgodis, även kallat tränings- eller belöningsgodis, är något vi rekommenderar att alltid ha hemma och nära till hands. Godis ska ses som ett komplement till hundens vanliga hundfoder och inte ersätta maten.

Hundgodis finns i oändliga smaker och former för att passa alla hundars preferenser. Vare sig din hund föredrar godis som är mjukt eller hårt, naturligt eller allergivänligt, frystorkat eller i pastejform, finns alla varianter att köpa hos oss. Smak och knaprighet är viktigt vid valet av hundgodis, vissa hundar gillar mjuka bitar medan andra föredrar att tugga. Om du har en hund med känslig mage ska du välja ett hundgodis med få proteinkällor.

Hur mycket hundgodis ska min hund äta?

Köp gärna ett hundgodis som går att dela i små bitar– då kan du belöna mindre och oftare. Är din hund överviktig rekommenderar vi att välja ett godis med låg fetthalt. Om du ger mycket godis kan du med fördel dra ner på hundens foder.

Träna med hundgodis

Det enklaste sättet att träna din hund är att belöna den och ge godis så fort den upprepar ett önskat beteende. Ha alltid hundgodiset nära till hands så att du snabbt kan belöna hunden. Vårt tips är att förvara hundgodiset i en godisväska så slipper du smuliga och illaluktande fickor. Kom ihåg att storleken på din hund påverkar hur mycket godis den kan äta. Det är ditt jobb som hundägare att se till att din fyrbenta vän inte får i sig för mycket av det goda.

sp-info-articles

Rekommenderade produkter

See all dogs products

ZOO GOOD Tjurmuskel

79 kr

Relaterade artiklar

Se alla artiklar

Hund

Aktivera din hund inomhus

12 juni 2024

Vill du också få tips till ditt djur och fina rabatter? Prenumerera på vårt

Nyhetsbrev

Vad är du intresserad av?

Kundservice

+46 8-280740

Pet Pawr Group AB, Linnégatan 89D (ej butik),

115 23 StockholmSweden

kundservice@zoo.se

ZOO.se har några av Europas största djuraffärer och nu med en större veterinärklink och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige. Vi på ZOO.se håller koll på allt som handlar om djur och djurägare! Med över 30års erfarenhet i branschen så är vi på ZOO.se är stolta över vårt fantastiska team.

2024 © ZOO.se

Välj land:  

Sverige - SEK