Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

The Company of Animals Dressyrspray Hund - mot Oönskat Beteende

Pet Corrector Spray - for Dogs and Cats

Dressyrspray för hundar & katter med högt pysljud som avbryter omedelbart det oönskade beteenden hos hunden eller katten ex. dressyrsprayen korrigerar hundar som hamnar i bråk, meningen med ljudet är att hunden ska reagera & avbryta det den gör. Pet Corrector är ett hjälpmedel för att korrigera oönskat beteende hos både hund och katt! Correctorspray för att avvärja farliga eller aggressiva situationer. Pet Corrector Spray Läs mer
89 kr Rek.pris 119 kr
119 kr Rek.pris 199 kr
219 kr Rek.pris 299 kr
89 kr

Pet Corrector

Pet Corrector, din hjälp mot upprepat oönskat beteende.

Många djur, som exempelvis ormar, använder ett slags väsande/pysande ljud för att skrämma bort inkräktare. Detta har en god effekt på våra hundars instinkt och de förstår varningen. Pet Corrector imiterar detta naturliga varningsläte genom att släppa ifrån sig en dust av luft, vilket hjälper dig att träna bort oönskade beteenden hos hunden.
Pet Corrector är mycket effektiv, men helt ofarlig för hunden.

Ljudet

Pet corrector ger ifrån sig ett pysljud när den används som gör så att hundar reagerar och avbryter det de gör  exempelvis när de hamnar i bråk. Ljudet i sig är ofarligt för hundar men olika hundar är olika känsliga för ljud så därför rekommenderar vi er att vara uppmärksamma på hur er hund reagerar till detta hjälpmedel. 

Pet Corrector kan exempelvis användas vid följande tillfällen:

När hunden har ett oönskat skallbeteende.

Skällandet är förstås normalt för en hund, men det finns lägen då det blir för mycket och när det absolut inte passar, exempelvis när hunden skäller konstant för att få uppmärksamhet eller när den sitter i fönstret och skäller på alla som passerar utanför. I dessa lägen kan Pet Corrector vara väldigt användbar.

När hunden är på platser där den inte får vara.
Alla hundägare har platser där hunden inte får vara, som exempelvis ett sovrum, eller en särskild soffa eller dylikt. Har man en valp är det förstås smartast att redan från början vänja den vid att inte få vara på vissa platser, exempelvis med genom att med hjälp av grindar stänga av vissa delar av huset. På så vis ”lär” sig hunden aldrig att gå dit. Det gäller dock att vara konsekvent under valptiden. Det som inte var ok igår får inte vara ok idag, annars kommer hunden aldrig veta vad som gäller och var gränsen går.
Om hunden har en fallenhet för att dra sig till platser där den inte får vara kan Pet Corrector vara användbar. Kom dock alltid ihåg att även belöna hunden när den gör rätt.

När hunden hoppar upp.
Att hunden hoppar upp är ett beteende hos hunden som många ser som oönskat. I vissa fall kan det dessutom vara farligt. Det bästa sättet att få en hund att sluta med att hoppa upp är genom att aldrig ge den någon uppmärksamhet, inte ens med ett skarpt ‘nej’ eller ‘ner’ eftersom det kan förstärka hundens uppmärksamhets törst. Hundägaren bör vända ryggen till eller helt enkelt gå sin väg när hunden söker uppmärksamhet på detta sätt.
Om hundens beteende ändå inte upphör kan Pet Corrector vara ett bra sätt att träna bort det. Glöm inte att belöna när hunden gör rätt.

När hunden stjäl mat.
När man får hem en valp rekommenderar vi att man inte använder denna produkt vid stöld av mat utan man får använda sig av andra inlärningstekniker. För att minska risken för detta beteende så lämna inte lockande matrester och smutsiga tallrikar framme det är inte rättvist mot valpen. Då är det bättre att använda sig av speciella leksaker där du kan gömma mat, som exempelvis en Kongleksak som kan fyllas eller Nina Ottossons Dog Pyramid, och göra det till en rolig lek istället.

Pet Corrector är inte ett substitut för dålig träning utan ska enbart användas för att avleda hunden när den upprepar oönskat beteende. Använd aldrig Pet Corrector direkt mot din hunds ansikte. När du använder Pet corrector är timingen viktig för att hunden ska förstå när den gör fel. Använd Pet Corrector just när hunden gör fel, och belöna den direkt när den gör rätt.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här