Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

JBL Vattentest - Magnesium & Kalcium

JBL Mg/Ca Magnesium/Calcium Quick Test Marine 1xMg+1xCa

Kombinations test för kalcium & magnesium för saltvattensakvariet. Snabbtest för bestämning av magnesium / kalciuminnehåll i marina akvarier. Enkel och pålitlig kontroll av vattenvärden i akvarier. Bestämmer det ideala magnesium- och kalciumvärdet för magnifik tillväxt av koraller och kalkformiga röda alger. JBL Mg/Ca Magnesium/Calcium Quick Test Marine 1xMg+1xCa. Läs mer
295 kr 1 475 kr/kg Rek.pris 339 kr

JBL Testset för Saltvattenakvarium

Ett testset som hjälper dig mäta nivåerna mellan Magnesium och Calcium i akvariets vatten. Detta test är särskilt anpassat för saltvattensakvarium.

JBL ger förslag till värden i saltvatten på Calcium mellan 400-440 mg/L och Magnesium mellan 1200-1400 mg/L. Detta test-set innehåller mätutrustning för bägge värdena (Mg + Ca). Det utförs genom att man först testar Magnesiumnivån, då inkluderas Calcium, som man sedan mäter separat och drar ifrån från det totala värdet.

Det är viktigt att ha koll på värdena i ditt akvarium för att kunna säkerställa en hälsosam och gynnsam miljö för dess invånare. Regelbundna kontroller kan vara fördelaktigt för att undvika kraftiga missförhållanden. Felaktiga nivåer på magnesium och calcium värdena kan påverka tillväxten hos koraller samt hämmar tillväxten av de röda algerna.                                          

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här