Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

ProDen Plaque Off Tandvård - Tuggben Hund, Plack, Munhälsa

SwedenCare ProDen PlaqueOff®Dental Care Bones Turkey & Cranberry

Kalkonsmak & tranbär - PlaqueOff Dentalben är hundtugg med det beprövade PlaqueOff-pulvret som en av ingredienserna. Om den används dagligen kan denna naturliga produkt tillverkad med kelp komplettera vanligt tandhygien. SwedenCare PlaqueOff Dental Care Bones Turkey & Cranberry Läs mer
159 kr 329,88 kr/kg Rek.pris 185 kr
159 kr

SwedenCare PlaqueOff Dental Care Bones Turkey & Cranberry Flavor - Tuggben för hundar som stödje munhälsan, med kalkonsmak och tranbär

Orsakerna till hundens dåliga andedräkt kan vara plack, tandsten eller tyvärr kanske så långt framskriden tandlossning att tänderna inte kan räddas.

Plack är det klibbiga, tunna lagret av bakterier som bildas på tänderna. Om de första mjuka beläggningarna ligger kvar kommer de så småningom att förkalkas och bilda tandsten. I tandsten trivs bakterier. Gifter från bakterierna retar upp vävnaden och benet drar sig undan. Efterhand blir det plats för mer tandsten och mer bakterier. En obehandlad tand med djupa fickor kan medföra tandlossning. Dålig tandstatus bäddar ofta för andra sekundära infektioner.

PlaqueOff® pulver är en internationellt patentsökt naturprodukt och innehåller Ascophyllum Nodosum D1070. Den är utan tillsatser av socker, konserveringsmedel eller färgämnen. Algen är näringsrik och innehåller dessutom 12 viktiga vitaminer och 13 mineraler och spårämnen, samt är rik på naturlig jod. Genom att varje dag regelbundet strö PlaqueOff® på maten eller ge Dental Bites så bidrar du till en sund munhälsa för din katt och hund.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här