Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

SureFeed Kattmatskål Chipad Katt Foderautomat

SureFeed Microchip Pet Feeder

Kattmatskålen identifierar din katt med microchip eller RDIF-tag & öppnar matskålen endast för rätt katt. SureFeed Microchip Pet Feeder foderautomat smart kattskål för hem med flera katter som bör äta olika kattfoder. Flera katter kan få tillgång til skålen. Läs mer
1 699 kr Rek.pris 2 199 kr

Fantastisk chipstyrd foderautomat från SureFlap

SureFeed är en innovativ foderautomat som styrs med microchip. Foderautomaten erbjuder den perfekta lösningen för hushåll med flera katter eller hundar. För djurägare med flera husdjur kan det vara svårt att kontrollera djurens födointag, och flera djur äter gärna ur varandras skålar. Om katterna behöver äta olika typer eller olika mängder av foder kan det vara svårt att reglera detta, särskilt när man inte är hemma. Foderautomaten förhindrar även att små barn råkar få i sig av djurmaten.

Du ställer själv in vilket microchip avläsaren ska känna igen, när din katt kommer i närheten av automaten skannas chipet. För de djur som är registrerade för foderautomaten öppnas luckan. Om ett oregistrerat djur kommer i närheten av den öppna luckan stängs den. Locket stängs också automatiskt när katten går utanför sensorområdet, och du kan ställa in tidsfördröjningen för stängningen.

Automaten är kompatibel med alla tillgängliga identifikations-microchip i världen. Om din katt inte är ID-chippad kan du enkelt hänga den medföljande RFID-brickan på kattens halsband. Om du vill att flera katter ska ha tillgång till samma foderautomat kan du köpa till RFID-brickor från SureFlap till dessa. Upp till 32 djur kan registreras för samma foderautomat.

Ingår:
1 Hel foderskål
1 Delad foderskål
1 underläggsmatta
1 Microchip

Färg: Vit/Grå

Produkten har hyllats av åtskilliga kattägare, och kattbeteendeexperten Susanne Hellman har rekommenderat foderautomaten starkt i diverse TV-program. 

Foderautomat som styrs av microchip – perfekt för hushåll med flera djur eller små barn
Stängs och öppnas automatiskt
Håller fodret färskt längre: skålens ovankant har en tätning som förseglar maten och håller den fräsch. Fungerar därför bra även till våtfoder
Stänger in fodrets lukt och förhindrar flugor
Kompatibel med alla tillgängliga ID-chip
Enkel att rengöra och kan diskas med varmt vatten
Totala mått av automaten: L 31,9 x B 23 x H 21,5cm
Drivs av 4 C-batterier

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här