Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Sticky Paws Skyddar Soffan & Fotöljen mot Kattklor

Sticky Paws Strips

Den smarta lösningen för att rädda soffan från kattens klor! Sticky Paws Strips fästes på exempelvis soffan eller favorit fotöljen. Sticky Paws Strips är 24st antiklösstrips som har en klibbig yta som gör att katten känner obehag & därför inte klöser. Läs mer
149 kr (6,21 kr/st) Rek.pris 159 kr
149 kr

Sticky Paws Antiklösstrips

Stoppar din katt från att förstöra dina möbler
24 klibbiga tassremsor i ett paket
Transparent tejp som är lätt att applicera och ta bort från möbler
Användning på tyg, soffor, mattor, gardiner, högtalare m.m.
Säker för husdjur och de flesta möbler

Varje remsa är ca 29 x 4,5 cm i storlek. Skyddsfilmen varje remsa har en tunn skåra ner i mitten, för att möjliggöra crack-n-peel användning

Steg 1:
Ta bort en klibbig tassremsa från basarket genom att försiktigt dra uppifrån och ner. Klibbiga sidan av remsan ska nu sättas på önskad plats och pappret på ovansidan ska sitta kvar.


Steg 2:
Placera den klibbiga sida neråt där det behövs skydd. På möbler, gardiner etc. Tryck fast hela vägen tills remsan har anslutit sig till det drabbade området.

Steg 3:
Med Sticky tassar möbelband på plats, tas återstående lager av skyddsfilmen bort. Den klibbiga delen av tassremsan kommer att ligga kvar på den önskade ytan. För bästa resultat, byt var 10 dagar.

För att ta bort:
Helt enkelt lossa för hand. De klibbiga tassremsorna är gjorda med medicinskt kvalitets lim. Stripsen är säkra för både möbler och katter när de används enligt anvisningar och brukar inte lämna klibbiga rester.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här