Toaletter & Toalettströ

Smådjurstoaletter, sand och toalettströ för kaniner, marsvin tamråttor gerbiler och hamster. Visst kan du pott-träna dina smådjur! Med en toalett och toalettsand blir burstädningen mycket lättare.

Välj en toalåda som är lagom stor för ditt djur att sitta i. Det finns smarta hörnmodeller med och utan tak, och även små kattlådor passar bra till kaniner och marsvin.

I lådan ska man ha ett annat strö än bottenmaterialet i buren, så att djuret lär sig skillnaden. Använd gärna en bra klumpbildande sand som Habitrail Easy Scoop i liten förpackning, Flamingo Rodent Litter i 1 kg påse eller Ever Clean Unscented som finns i ekonomisk förpackning med 6 eller 10 kg. Plocka bort klumpar och småpluttar med en sandspade. 

Trixie Fresh & Easy är ett smart toaströ av silikagel. Det absorberar urinen och avdunstar vätskan, och du behöver inte plocka klumpar dagligen utan byter ut allt strö på en gång när det inte kan absorbera mer (efter ca 1 månad).

Flera olika sorters träströ passar också väldigt bra i toalådan, t.ex. klumpbildande Cat's Best Öko Plus som finns i storpack, eller Meldgaards naturströ. De eliminerar dålig lukt mycket effektivt.

Luktar det illa i buren eller toaletten så kan man använda PROB Stinkkiller (naturlig produkt med mjölksyrabakterier) eller Versele-Laga Deodo med fräsch doft av tallbarr eller äpple.

Visar 82 produkter på 3 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida