Levande Smådjur

Butikens djur på Zoo.se i Bromma, här finns söta kaniner, marsvin, hamstrar, tamråttor, hamstrar och gerbiler till försäljning. 

Här finns alltid fina djur att titta på i butiken, för att få köpa djur hos oss krävs att vår kunniga djurpersonal godkänner djurköpet och har möjlighet att ge rådgivning om vilka djur som passar just er familj och barnens ålder. Ett krav är att djurpersonalen och har möjlighet att göra en kortare genomgång av skötselråden, besiktiga djuren tillsammans med er och fylla i ett friskhetsintyg som medföljer djuren där även kloklippning och tre återbesök hos våra djurvårdare ingår. Vi går igenom skötsel, foder, rekommendera rätt burar och tillbehör till djuren. Välkommen in till butiken! Djuren som finns i lager kan reserveras på hemsidan men köpet godkännes först i butiken Bromma Blocks där vi ser till att förutsättningarna för ett bra nytt hem för djuret finns.

På Zoo.se har vi på valt ut flera olika populära och trevliga djurarter. De små husdjuren i butiken går bra att köpa och betala på Zoo.se E-handel eller näthandel men djuren måste alltid hämtas ut personligen av den ansvarige djurägaren i butiken så att våran utbildade djurpersonal kan godkänna köpet och se till att djuren får ett bra och lyckligt hem med lämplig smådjursbur, inredning i buren, för djurens sysselsättning, lekar roliga smådjursleksaker och rätt skötsel. Populäraste djuren hos Zoo.se är kaniner främst dvärgvädur, marsvin, guldhamstrar, tamråttor, gerbiler och alltid dom fantastiska och populära dvärghamstrarna nu i olika färger. Välkomna in i butiken i Bromma Blocks för fri konsultation av våra djurvårdare före smådjurs inköpet.

Vi rekommenderar att hela familjen läser en bok om det aktuella djuret tillsammans innan man tar hem sin nya familjemedlem. 

Under "Tips & råd" kan du läsa våra skötselråd om de smådjur och fåglar vi har i butiken. De finns även att hämta gratis i butikens djurrum.

Visar 22 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida