Hamsterbollar & Hamsterhjul

Hamsterbollar, hamsterhjul och springbollar för smådjur. Hamstrar är gnagare med stort rörelsebehov, därför är hamsterhjul en välkommen och berikande inredning i buren och vill du erbjuda motion utanför buren kan vi erbjuda lämpliga springbollar i läckra färger i plastmaterial.

Hamstrar är normalt sett nattaktiva och för att minska risken för störande ljud erbjuder vi populära och tystgående hjul i naturmaterial men vi har även utmärkta och skonsamma plasthjul då de inte gnisslar eller skramlar när hamstern springer. Tystaste hjulet är Bogie som är gjort av trä. Ju större hjul, desto bättre för hamstern som mår bäst av att springa med rak rygg. Vi erbjuder produkter från populära varumärken som Trixie och Nobby. En lektunnel är både rolig att springa i, och ett mysigt kryp-in. Den kan användas både utom och- inomhus.Tunneln är ett alternativ till aktivering och stimulans för smådjur såväl som för katt där djuret både kan gömma sig, sova eller busa. Vi har tillbehören för att bygga ihop rör men också färdiga tunnlar som är redo att börja användas på nolltid. Vi har lektunnlar och lekrör i både tyg-, natur- och plastmaterial som går att använda på marken men även hamsterrör ämnade för att monteras på bur såväl som mjuka sovtunnlar att hänga upp, perfekt för en iller som vill ta sig en tupplur. 

För upptäcktsfärder utanför buren finns springbollar. Då kan hamstern utforska golvet utan att du behöver oroa dig för att den ska rymma. Passa på att använda springbollen medan du städar buren, så förenar du nytta med nöje. Det finns också hamsterhagar och större hagar för kaniner och marsvin som med fördel kan användas både inomhus och utomhus (under uppsikt).

Visar 8 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida