Transportväskor & Flygväskor

Ska du ut och resa med ditt djur så är det bäst att ha en transportbur eller transportväska, även om den vanliga buren också ska fraktas med eftersom djuret annars far runt medan ni åker.

En transportbur är dessutom väldigt bra att ha när man städar buren. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för smådjur och gnagare direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Här hittar du ett stort urval av reseburar som gör resorna med din gnagare och smådjur både säkra och bekväma.

Nobby Nylon Carrier Bag Dog & Cat billig hopvikbar transportväska som är godkänd för vissa flygbolag.

Sherpa Original Deluxe flygkarbinväska som även kan fästat i bilens bilbälte. Lättviktig transportväska som även kan fästas i bilens bilbälte. Flygväska med enkel konstruktion och praktiskt hopfällbar så den tar liten plats att förvara.

Trixie Friends On Tour Carrier Travel Bag Alina, Holly och Malinda bärväskor med handtag och axelband till hundar. Gott om ventilation och lätta att vika ihop.

Lämna inte ditt husdjur i mjuk transportväska utan uppsikt, speciellt inte om smådjuret har en tendens att bita eller riva på nätet.

Versele-Laga smidig och billig transportkartong. Perfekt för korta transportsträckor av fågel eller smådjur. Transportlådan har ett stadigt handtag och lufthål.

Vitakraft billig engångstransport när du behöver frakta din fågel eller hamster på vintern under jackan. Vi rekommenderar riktiga transportburar till fågeln och hamstern när du köper den hos oss för det finns en stor risk att hamstern gnager upp kartongen och är lös efter en kort stund.

Visar 18 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida