Transportburar & Transportboxar

Transportvagn, Transportbox och tansportbur för kaniner, marsvin, hamster och andra små gnagare. Ska du ut och resa med dina smådjur så är det bäst att ha en säker transportbur eller transportväska även om den vanliga buren också ska fraktas med eftersom djuret annars far runt medan ni åker.

En transportbur för gnagare är dessutom väldigt bra att ha när man städar buren. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för smådjur och gnagare direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740. 

Här hittar du ett stort urval av reseburar som gör resorna med din gnagare och smådjur både säkra och bekväma.

Ferplast Atlas plastbur med handtag och gallergrind för enklare transporter av exempelvis kaniner, marsvin och små katter. Storfavoriten bland transportburar som enkelt görs mysig.

Nobby Pet Carrier Avior populär, rymlig och tålig smådjurstransport som är säker att använda. Transportväska med maximal ventilation och praktiskt bärhandtag. Passar bland annat till kanin, marsvin, iller, liten hund och mindre katt.

Trixie Friends On Tour Capri Plastic Mini, Medi och Transport Box reseburar i tålig plast för smådjur, fåglar och gnagare. Smidig att ha med sig på resa då transportburen tar liten plats och är lätt att rengöra. Trixie Transport Box Birds/Small Animal transportbox till fåglar och gnagare för flytt, på resa, till veterinären eller medan buren blir städad. Smådjursboxen har plastbotten, metallgaller bärhandtag och borttagbar sittpinne. Trixie Pico Tour Transport Box Plastic passar även till minsta smådjuren hamster, gerbil, mus samt reptiler.

Versele-Laga smidig och billig transportkartong. Perfekt för korta transportsträckor av fågel eller smådjur. Transportlådan har ett stadigt handtag och lufthål.

Vitakraft billig engångstransport när du behöver frakta din fågel eller hamster på vintern under jackan. Vi rekommenderar riktiga transportburar till fågeln och hamstern när du köper den hos oss för det finns en stor risk att hamstern gnager upp kartongen och är lös efter en kort stund.

Visar 23 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida