Smådjurshagar & Kaninhagar

Till kaniner och marsvin finns stora fina hagar som man kan använda både inomhus och utomhus under uppsikt. Till mindre djuren kan man använda en hamsterhage. 

Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för smådjur och gnagare direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Nobby Metal Hamster & Gerbile Play Pen och Trixie Indoor Run Hamster & Gerbile smådjurshagar i metall till hamstrar, möss och gerbiler. Att använda en lekhage när du rastar din hamster, mus eller gerbil är ett mycket säkrare sätt att låta husdjuret springa fritt på golvet utan risk att smådjuret hittar ett dåligt gömställe. Lämna aldrig ditt smådjur utan uppsikt och tänk på att inte ställa inredning alltför nära gallret då gerbiler och möss är duktiga hoppare och kan ta sig över grinden med lite hjälp.

Marsvin och kaniner älskar att ha möjligheten att upptäcka och leka. Under sommarhalvåret är det färska gräset dessutom en efterlängtad delikatess. Tänk på att kaniners och marsvins magar är känsliga för förändringar så vänj in gräsätande en period innan du låter djuret beta fritt utomshus.

Trixie Natura Outdoor Run Rabbit & Guniea Pig ger dig möjligheten att låta ditt marsvin och kanin vara ute och njuta av vädret på ett säkert och kontrollerat sätt. Kaninhagen är tillverkad av stabil metall som håller envisa rovdjur ute samt ett skyddande nät som ser till att den skyddar mot fåglar och katter som vill ta sig in. Lämna aldrig kaninen eller marsvinet i beteshagen utan uppsikt, speciellt inte om djuret har en tendens att vilja gräva sig under gallret. Gallren har dessutom grindar där du kan komplettera marsvinshagen med ett kaninhus men se till att boet är ordentligt säkrat så inte djuret kan ta sig ut mellan gallret och huset.

Visar 16 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida