Uteburar & Betesburar

Utebur till kaninen i vinter eller beteshagar till kaniner marsvin och höns under sommaren finns året runt på Zoo.se. Utrusta gärna din kaninbur om kaninen skall vara ute under vintern. Välj rätt träbur och isolera gärna kaninburen med rikligt med halm i kaninens hus!

Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för smådjur och gnagare direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Kaninburar och utomhusburar. På Zoo.se har vi alla tillbehör till djuren samt ett stort urval uteburar till bra pris hemma i lager. Här hittar du även billiga sommarburar och utehagar. Många kaninburar är väderbeständiga men burarna håller betydligt längre om du ser efter dem, så se till att underhålla din utomhuskaninbur. Kaninburar för utomhusbruk som vi säljer är endast behandlade med icke giftiga färger.

Eldorado klassiska utomhusburar för kanin eller marsvin (tänk på att marsvin är väderkänsliga) i massivt furu. För att lätt komma åt din kanin eller hamster kan du öppna upp en stor lucka på utomhusburen, antingen i taket eller dörr med regel för bättre skydd från faror utanför kaninburen. Du håller lätt rent och torrt med hjälp av den förhöjda rastplatsen inne i kaninhusets sovdel. Snygga uteburar i trä som går att använda som året runt boende vid användning av rätt bomaterial för att hålla värmen.

Sunny Pet Ferie kraftiga uteburar i trä för kaniner och marsvin.

Trixie Natura Small Animal Hutch with Enclosure praktiska och snygga utomhusburar för kaniner i form av ett hus med en nedre våning som är en integrerad utegård. Utebur av högkvalitativ furu med ett robust metallgaller som är enkel att montera.

Obs: Trä är ett levande material som kräver underhåll & det är viktigt så att det skyddas mot fukt och väta.

Visar 15 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida