Hamsterburar Gerbil- & Råttburar

Hamsterburar, gerbilburar och råttburar. En rymlig och bra bur är en viktig investering för dina smådjurs välmående. Välj en så stor bur som möjligt, det ger extra levnadsutrymme åt ditt djur och gör buren mer lättstädad och roligare att inreda.

Burar och tillbehör ska vara lämpade för just dina husdjur, här ska de känna att de lever tryggt och är skyddade. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för smådjur och gnagare direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740. 

Zoo.se har ett stort urval stora rymliga burar samt billiga smådjursburar i godkända och rekommenderade storlekar. Hos Jordbruksverket hittar du alla aktuella rekommendationer och riktlinjer för sällskapskaniner och smågnagare. Hamstrar, gerbiler, råttor och möss behöver plats att röra sig på. Djurskyddslagen anger hur stor yta gnagaren minst ska ha. Ett utrymme för smådjur får gärna vara större men aldrig mindre än måtten i tabellen nedan. Hyllplan räknas inte in i ytan. 

För hamsterburar har vi många roliga rör eller rörutgångar, det finns även rördelar som man kan koppla ihop och bygga rörsystem utanför hamsterburarna. Hamsterburar passar till dvärghamster, dvärghamstrar och möss. De finns i många olika storlekar och märken, och ofta följer tillbehör med. Att göra ditt djurs hem stimulerande och spännande är enkelt med olika sorters inredning och spännande rör att utforska.

Smådjursburar helt i plast, exempelvis Ferplast Duna, är populära till hamstrar och möss då det reducerar mängden skräp som hamnar utanför buren. Dessutom minskar det risken för att dessa utbrytarkungar tar sig ut genom gallret. Hamster och mus är också riktiga gottegrisar, därför kan det i en barnfamilj vara smart att välja en plastbur framför en gallerbur då hamstrar och möss kan tro att små nyfikna barnfingrar mellan gallren är godbitar och ta sig en liten smakbit. 

Till gerbiler finns smarta burar där botten är gjord av glas, vilket minskar risken rejält för att gerbilen ska lyckas gnaga sig ur buren. Då kan man också fylla burbotten med ordentligt av bottenmaterial, och njuta av att se på medan gerbilerna rumsterar om i buren.

Ferplast Ratatout och Gabry rymningssäker gerbilbur i glas med gnagsäker metallinredning. Perfekt till gerbiler, hamstrar och råttungar. Fyll upp rikligt med bottenströ för djuren att gräva runt i, utan att det stänker ut ur buren! 

Råttor mår bra av att ha utrymme även på höjden och då får man också plats med hyllplan, hängmattor och annan rolig inredning som de kan klättra och mysa i.

Exempel på bra råttburar är Ferplast Jenny, Ferplast Furat och Savic Zeno 2 Knock Down Animal Cage. Samtliga bygger på höjden och det medföljer flera olika roliga burtillbehör och basinredning så att din råtta kan flytta in på en gång.

Visar 36 produkter på 2 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida