Burar & Transporter

I vårt sortiment hittar du bland annat kaninburar, marsvinsburar, hamsterburar och råttburar, men också utomhusburar och beteshagar av högsta kvalitet.

Burar och tillbehör ska vara lämpade för just dina husdjur, här ska de känna att de lever tryggt och är skyddade. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för smådjur och gnagare direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

En rymlig och bra bur är en viktig investering för dina smådjurs välmående. Välj en så stor bur som möjligt, det ger extra levnadsutrymme åt ditt djur och gör buren mer lättstädad och roligare att inreda. Zoo.se har ett stort urval stora rymliga burar samt billiga smådjursburar i godkända och rekommenderade storlekar. Hos Jordbruksverket hittar du alla aktuella rekommendationer och riktlinjer för sällskapskaniner och smågnagare. Djurskyddslagen anger hur stor yta gnagaren minst ska ha. Ett utrymme för smådjur får gärna vara större men aldrig mindre än rekommenderade måtten. Hyllplan räknas inte in i ytan. Kaniner kan bo både inomhus i en bra kaninbur, eller utomhus i en utebur på ben. Vi har uteburar med två våningar så att kaninen kan hoppa ner på marken för att äta gräs. Då kan man också koppla fast en stor beteshage på nederdelen, så får kaninen gott om utrymme att springa runt på. Utebur till kaninen i vinter eller beteshagar till kaniner, marsvin och höns under sommaren finns året runt på Zoo.se. Utrusta gärna din kaninbur om kaninen skall vara ute under vintern. Välj rätt träbur och isolera gärna kaninburen med rikligt med halm i kaninens hus! Marsvin är lyckligast om de får bo i par eller flock, och i en rymlig marsvinsbur får man plats med mycket skoj åt dem. Rymliga smådjursburar passar både kanin och marsvin. Hamsterburar passar till guldhamster, dvärghamstrar och möss. De finns i många olika storlekar och märken, och ofta följer tillbehör med. Smådjursburar i plast är väldigt populär till de allra minsta, taket är av galler. Att göra ditt djurs hem stimulerande och spännande är enkelt med olika sorters inredning och spännande rör att utforska. För hamsterburar har vi många roliga rör eller rörutgångar, det finns även rördelar som man kan koppla ihop och bygga rörsystem utanför hamsterburarna. Till gerbiler finns smarta burar där botten är gjord av glas, vilket minskar risken rejält för att gerbilen ska lyckas gnaga sig ur buren. Då kan man också fylla burbotten med ordentligt av bottenmaterial, och njuta av att se på medan gerbilerna rumsterar om i buren. Fyll upp rikligt med bottenströ för djuren att gräva runt i, utan att det stänker ut ur buren! Råttor mår bra av att ha utrymme även på höjden, och då får man också plats med hyllplan, hängmattor och annan rolig inredning som de kan klättra och mysa i. Ska du ut och resa med ditt djur så är det bäst att ha en transportbur eller transportväska, även om den vanliga buren också ska fraktas med eftersom djuret annars far runt medan ni åker. En transportbur är dessutom väldigt bra att ha när man städar buren. Här hittar du ett stort urval av reseburar som gör resorna med din gnagare och smådjur både säkra och bekväma. Till kaniner och marsvin finns stora fina hagar från Nobby som man kan använda både inomhus och utomhus (under uppsikt). Till de mindre djuren kan man använda en hamsterhage.

Visar 109 produkter på 4 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida