Smådjur

Stor djuraffär med djur i butiken i Stockholm. Vi har öppet 365 dagar om året i Bromma med onlinebutik för kaniner, marsvin, råttor, hamstrar och andra smådjursägare som vill handla enkelt på nätet med snabba leveranser hem.

Här på Zoo.se online finns djurfoder, djurleksaker, smådjursburar inne, uteburar och alla roliga djurtillbehör till dina älskade husdjur. Här finns även butikens djur att betala online men för att köpet skall godkännas behövs personligt besök för genomgång av önskade djurinköpet samt skötselråd, rätt tillbehör och burmått finns vid djurköpet i butiken. Välkommen in med ditt husdjur, vi har alltid utbildade djurvårdade på plats i djuraffären som klipper klor och slipar tänder på kaniner, marsvin eller hamstern vid behov, besök kliniken och en av Sveriges största Zooaffär vid Bromma Flygplats 15min från Stockholms City. 

Zoo.se har även hemkörning i Stockholm samma dag av råttfoder, hamster-,marsvins-, kaninmat, kaninsaker och alla tillbehör för marsvin, hamstrar och alla andra smådjuren, hemleverans samma kväll gäller alla vardagskvällar i hela Storstockholm. Zoobutiken i Bromma skickar allt även stora säckar hö, halm, spån samt kaninburar och stora utomhusburar till kanin direkt hem till dörren i hela Sverige. Tips på inköpslista för nya smådjursägare och djurägare från Zoo.se Vi erbjuder en rolig djuraffär för alla som älskar kaniner, marsvin, råttor, gerbiler, guldhamster och de populära dvärghamstrarna och med allt du kan tänkas behöva till dina smådjur, vi har alltid det senaste nyheterna till ditt husdjur för ett bra pris. Vi har givetvis marknadens bästa smådjursfoder från Versele-Laga, Brit Animal, Höbonden och Vitakraft till de bästa butikspriserna!

Smådjuren har vunnit våra hjärtan med sin tillgivenhet och lekfullhet. Vi har allt du behöver oavsett om du har en busig kanin, ett gäng mysiga marsvin, en sjusovande hamster eller en flock nyfikna tamråttor. Burar, inredning, leksaker, hö och strö, samt foder och godis för alla smaker.

I vårt sortiment hittar du foder till marsvin, kanin, hamster, tamråtta, chinchilla, gerbil, degu och möss. Vi har flera olika märken och sorter att välja mellan så att du alltid kan vara säker på att hitta rätt mat till dina smådjur.

Med en godbit eller två kommer man långt! Vitakraft Drops är perfekt belöningsgodis i små välsmakande bitar. De har även spröda sticks som Carotties med morotsmak.

Vi har skålar och vattenflaskor för alla storlekar, samt höhäckar och hållare för färskfoder.

Berika dina smådjurs liv med roliga leksaker. Eller varför inte ta en promenad med koppel och sele?

En bra rymlig bur är en viktig investering för dina smådjurs välmående. Välj en så stor bur som möjligt, det ger extra levnadsutrymme åt ditt djur och gör buren mer lättstädad och roligare att inreda. Minimått för varje djur finner du på respektive skötselråd under "Tips och råd".

Allt du behöver för att göra smådjursburen till ett mysigt hem. Tänk på att ju större bur du valt, desto mer rolig inredning får du plats med. Man kan också koppla ihop t.ex. två hamsterburar med rör mellan burarna.

Förr hade man inte mycket att välja på som burmaterial, och vanligt kutterspån är nu som då ett populärt val. Men vill man ha dammfritt i och kring buren finns idag flera olika bottenströ att välja på, som våra absoluta favoriter Nickos alspån och Meldgaards naturströ, som dessutom är väldigt dryga. Använd gärna dessa i kombination, med naturströ i toaletten eller någon näve i varje hörn av buren, och alspån i resten av buren.

Visst kan du pott-träna dina smådjur! Med en toalett och toalettsand blir burstädningen mycket lättare.

Vi har även det mesta du behöver för badet, borstningen och kloklippningen.

Vi har allt för hemapoteket för smådjursägaren, rengöring för buren och kosttillskott för smådjurens olika behov.

En god bok kan ge många idéer och hjälpa oss att bättre förstå våra husdjur, och en skylt kan ge andra viktig information om dina djur.

Vi har produkter från olika pobulära varumärken som Carefresh, chipsi, classic, ferplast, höbonden, lupus, nobby, mason pearson, oxbow, versele-laga, vitakraft, vitapol, pretty pets, rosewood, tierwohl och trixie. 

Tips & råd

till ditt smådjur

Läs mer

Boka tid

Hos vår veterinärklinik

Läs mer

Burinredning

Hus & Aktivering

Ta mig hit

Smådjursvård

Apotek & Tillskott

Ta mig hit

Zoo.se - Allt till dina smådjur!

Djuraffär online, butik med veterinärklinik i Stockholm!

Stor djuraffär med djur i stockholm & butik online för alla som älskar kaniner, marsvin, råttor, hamstrar & andra smådjur som vill handla enkelt på nätet med snabba leveranser hem. Välkommen in med ditt husdjur, besök kliniken & en av Sveriges största Zooaffär vid Bromma Flygplats 15min från Stockholms City. Zoo.se har även hemkörning i Stockholm samma dag av råttfoder, hamster-,marsvins-, & kaninmat & alla tillbehör för smådjuren, gäller alla vardagskvällar i hela Storstockholm. Zoobutiken i Bromma skickar allt även stora säckar hö, halm, spån samt kaninburar & stora utomhusburar till kanin direkt hem till dörren i hela Sverige. Tips på inköpslista för nya smådjursägare & djurägare från Zoo.se.

Vi erbjuder en rolig djuraffär med allt du kan tänkas behöva till dina smådjur, vi har alltid det senaste nyheterna till ditt husdjur för ett bra pris. Vi har givetvis marknadens bästa smådjursfoder från Versele-Laga, Brit Animal, Höbonden & Vitakraft till de bästa butikspriserna! Smådjuren har vunnit våra hjärtan med sin tillgivenhet och lekfullhet. Vi har allt du behöver oavsett om du har en busig kanin, ett gäng mysiga marsvin, en sjusovande hamster eller en flock nyfikna tamråttor. Burar, inredning, leksaker, hö och strö, samt foder och godis för alla smaker. Vårt sortiment hittar du foder till marsvin, kanin, hamster, tamråtta, chinchilla, gerbil, degu och möss. Vi har flera olika märken och sorter att välja mellan så att du alltid kan vara säker på att hitta rätt mat till dina smådjur.

Med en godbit eller två kommer man långt! Vitakraft Drops är perfekt belöningsgodis i små välsmakande bitar. De har även spröda sticks som Carotties med morotsmak. Vi har skålar och vattenflaskor för alla storlekar, samt höhäckar och hållare för färskfoder.Berika dina smådjurs liv med roliga leksaker. Eller varför inte ta en promenad med koppel och sele? Vi har skålar och vattenflaskor för alla storlekar, samt höhäckar och hållare för färskfoder.

En bra rymlig bur är en viktig investering för dina smådjurs välmående. Välj en så stor bur som möjligt, det ger extra levnadsutrymme åt ditt djur och gör buren mer lättstädad och roligare att inreda. Minimått för varje djur finner du på respektive skötselråd under "Tips & råd". Allt du behöver för att göra smådjursburen till ett mysigt hem. Tänk på att ju större bur du valt, desto mer rolig inredning får du plats med. Man kan också koppla ihop t.ex. två hamsterburar med rör mellan burarna.

Populära varumärken för smådjur

Djuraffärer i Stockholm, Västerås, Umeå, Piteå, Haparanda och Örnsköldsvik

Allt för ditt husdjur!

Hitta till oss

@zoo.se på Instagram

Visar 1008 produkter på 32 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida

Kontakta oss

Vi svarar gärna på dina frågor. Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst. Vi har även många tips och råd för dig. Telefontid kundservice Vardagar 09:00- 18:00