Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Orbiloc Hundlampa - Säkerhetslampa Synlig 5 km

Orbiloc Safety Light Dog Dual Green LED - With Quick Mount & Adjustable Strap

Grön Hundlampa för hundar, Orbiloc Dog Dual: Skyddar dig & din hund. Högkvalitativ LED-säkerhetslampa, exklusivt tillverkad i Danmark, som säkerställer att du & hunden är synliga för andra på avstånd upp till fem kilometer när ni är ute & går i skymning, dåligt ljus eller mörker. 3 års garanti. 35 mm x 25 mm & 25 gram. Vrid på lägesväljaren för att välja mellan blinkande (250 timmar batteritid) eller fast sken (100 timmar batteritid). 100% vattentät. Kompatibel med flera olika fästalternativ & tillbehör. Perfekt att sätta på hundhalsband, hundsele eller hundkoppel. Orbiloc Dog Dual Safety Light Green LED - With Quick Mount & Adjustable Strap Läs mer
249 kr Rek.pris 274 kr
249 kr

Orbiloc Safety Light Dog Dual Green LED - With Quick Mount & Adjustable Strap

Orbiloc Safety Light hundlampa är en synlig och lätt anordning som fästes på hundens halsband eller sele.

Orbiloc Safety Light hundlampa gör att din hund syns i mörkret på ett avstånd av upp till 5 km och hjälper hund och ägare att röra sig säkert i trafiken under den mörka tiden.

Vattentät
Orbiloc Safety Light är den enda hundlampan som är 100% vattentät till 100 meter. Vi vet att de flesta hundar älskar vatten och därför kan Orbiloc Safety Light vara på när hunden tar en tur i sjön eller havet.
Lampan är konstruerad för och används av militären. Lampan är testad och är mycket robust och klarar 100 kg:s tryck.

Sikten är imponerande
Vi vet alla att det är viktigt att både hund och ägare syns i mörkret.
Utan reflexer kommer en bilförare att upptäcka dem endast när de är 25 meter bort. Med godkända reflexer syns de på 150 meter, och föraren kommer att kunna reagera. Ännu bättre är om de har ljus på. Med Orbiloc Safety Light, kommer föraren att kunna se dem på upp till 5 km avstånd. Hundägaren kan också se var hunden är om den går lös i mörker eller skymning.

Specifikationer:
Ljus typ: Blinkande och konstant ljus
Temperatur intervall: Från 50°C til -40°C 
Storlek: 40 x 30 x 25 mm
Vikt: 22 gram
LED livslängd: Mer än 44 år
Färg: Grön 

Orbiloc Dog Dual är ett säkerhetsljus som garanterar säkerheten för dig och din hund när du är ute i mörkret. 

Orbiloc Dog Dual är ett lätt säkerhetsljus för hundar i alla storlekar. Den har två olika funktioner - blinkande och fast lampa.

Säkerhetslampan har utbytbara batterier (2 x CR2032-batterier ingår) - 250 timmar när de blinkar och 100 timmar när de lyser stadigt.

Med linsens unika design är det möjligt att se från flera olika vinklar. Säkerhetslampan kan ses från ett avstånd av 5 km när man tittar direkt på den.

Säkerhetslampan är 100% vattentät till ett djup av 100 meter och är IPX8-godkänd. Den tål ett tryck på upp till 100 kg. Den levereras med tre års garanti - mer information på www.orbiloc.com/warranty .

Orbiloc Quick Mount Adjustable är ett tillbehör av silikongummi. Med detta är det möjligt att montera säkerhetsljuset snabbt och enkelt på alla hundredskap. 

Obs! Vi rekommenderar att du använder Orbiloc Carabiner-fästet (säljes separat) på stora hundar med lång päls. Med detta fäste kommer ljuset att synas i jämn tjock päls. 

Lådans innehåll: 1 Orbiloc Dog Dual Safety Light med 1 Orbiloc Quick Mount Adjustable, 1 Orbiloc Service Tool och 1 användarhandbok

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här