Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

RedSea Akvarium LED Set+Bänk

Red Sea Reefer Deluxe XXL LED Vit

Mycket elegant revakvarium med LED-belysning, ultraklart glas utan ram & möbel i stilren & modern design för att passa i alla hem. Akvariet är utrustat med sump, automatisk påfyllnad & ytavrinning med unikt & tyst återflöde genom ett strumpfilter. Läs mer
39 999 kr Rek.pris 42 590 kr
Vårt Pris
49 999 kr Rek.pris 56 999 kr
56 999 kr Rek.pris 65 990 kr
73 999 kr Rek.pris 77 990 kr
RedSea
Akvarium Set+Bänk
Red Sea Reefer Deluxe XXL Vit

Red Sea Reefer XXL låter kreativiteten blomstra och ger dig friheten att skapa mer expansiva, invecklade och mångsidiga miljöer i ditt akvarium, som inte går i mindre akvarier. Det ultraklara akvarieglaset och den diskreta ramen bidrar till att akvarieupplevelsen blir fulländad. Detta exklusiva och högkvalitativa akvarium går att köpa här på vår webbshop. 

Den eleganta och tidlösa bänken har samma mått som akvariet, och du kan försäkra dig om att den klarar att hålla upp akvariets vikt och står stabilt. Bänken är av hållbart HPL och det vattenresistenta materialet plywood Marine Spec. Skåpdörrarna öppnas och stängs med ett lätt tryck.

I skåpen finns sumpen. Hit förs ytvattnet tyst ner via avrinningsboxen och strumpfiltret (som lätt går att avlägsnas vid underhåll), för att återigen transporteras tillbaka till akvariet med hjälp av en pump. Tack vare avrinningskammen, som befinner sig överst på akvariet, vid vattenytan, riskerar inga fiskar att hamna i sumpen.

I akvariebänken finns också ytskimmern, som ibland även kallas för skummare, vars främsta uppgift är att rena vattnet. Den tillsätter flera små luftbubblor i vattnet som fångar upp smuts, vilket gör att det inte behöves byta vatten så ofta. Dessutom tillförser ytskimmern vattnet med syre.

 

Pump ingår ej.

 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här