Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

RedSea Akvarium LED Set+Bänk

Red Sea Reefer Deluxe LED Svart

Mycket elegant revakvarium med LED-belysning, ultraklart glas utan ram & möbel i stilren & modern design för att passa i alla hem. Akvariet är utrustat med sump, automatisk påfyllnad & ytavrinning med unikt & tyst återflöde genom ett strumpfilter. Läs mer
18 999 kr Rek.pris 20 990 kr
27 999 kr Rek.pris 32 590 kr
36 999 kr Rek.pris 36 999 kr
RedSea
Akvarium Set+Bänk
Red Sea Reefer Deluxe Svart

Toppmodernt akvarium med möbel med funktionell design från Red Sea för revfiskar. Detta akvarium, som går att beställa online här på Zoo.se, utgör ett utmärkt val för dig som vill ha ett tystlåtande akvarium. Tack vare det unika återflödet låter det inte om akvariet.

Akvariet sköter mycket av underhållet själv tack vare att det automatiskt töms och fylls på med vatten tack vare ytavrinningen och sumpen. Ytavrinningen birdrar till en permanent ren vattenyta tack vare att den reducerar oönskade mikroorganismer och bidrar till att det blir bättre syretillförsel i vattnet, samt bättre ljuspenetrerin.

Den eleganta och rymliga bänken har de exakta måtten som akvariet, vilket bidrar till den stilren looken. Skåpet öppnas och stängs med ett enkelt tryck.

 

I detta set ingår akvarium, bänk, sump och strumpfilter.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här