Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

RedSea Koralltillskott Magnesium Pulver

Red Sea Reef Foundation C Powder

Red Sea Reef Foundation C pulver innehåller fblandade salter av magnesium (Mg). Ett viktigt tillskott till vackra & friska marina saltvattensakvarium. Reef Foundation C krävs i förhållandet för koraller & är en del av RedSea fullständiga Reef Care Program. Läs mer
349 kr 349 kr/kg Rek.pris 359 kr

Red Sea Reef Foundation C 

Ett framgångsrikt korallrevsakvarium är beroende av att bibehålla lämpliga vattenparametrar som i sin tur ger den stabila miljö som korallerna kräver. 

De ämnen som är grunden för korallens miljö innehåller tre viktiga delar: kalcium (Ca), magnesium (Mg) och bikarbonater (HCO3). Dessa tre ämnen har stor inverkan på vattenkemin (pH-stabilitet, alkalinitet, havsvattnets jonstyrka) och för många av korallernas biologiska processer (skelettets uppbyggnad, jonutbyte & fotosyntes).

Till skillnad från den naturliga revmiljön, där det finns en enorm reservoar av basämnen, är korallrevsakvarium en artificiell miljö som ständigt påverkas av kemiska förändringar och därför måste basämnena övervakas och fyllas på kontinuerligt. 

Kalcium, magnesium, strontium och karbonat är de grundläggande beståndsdel i korallens skelett. Alla dessa element måste vara tillgängliga i balanserade proportioner för att få en positiv korall och främja dess hälsa och tillväxt. Red Sea Pulver Reef Foundation C innehåller blandade salter av magnesium. Ett magnesiumkomplex som är balanserad för bildandet av korallskelett.

Koncentration:

1 ml höjer Mg nivån på 100 liter med 1 ppm.

Förpackningsstorlek / volym:

1 Kg (2.2 lb)

För mer information samt instruktioner se Red Sea Manual.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här