Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

RedSea Koralltillskott Kalcium Strontium

Red Sea Reef Foundation A Liquid

Red Sea Reef Foundation A blandade flytande salter av kalcium (Ca) & strontium (Sr). Viktigt tillskott till vackra & friska marina saltvattensakvarium. Reef Foundation A krävs i förhållandet för koraller. RedSea 1ml höjer Ca nivån på 100 liter vatten med 2ppm. Läs mer
249 kr 498 kr/kg Rek.pris 259 kr

Red Sea Reef Foundation A

Ett framgångsrikt korallrevsakvarium är beroende av att bibehålla lämpliga vattenparametrar som i sin tur ger den stabila miljö som korallerna kräver. 

De ämnen som är grunden för korallens miljö innehåller tre viktiga delar: kalcium (Ca), magnesium (Mg) och bikarbonater (HCO3). Dessa tre ämnen har stor inverkan på vattenkemin (pH-stabilitet, alkalinitet, havsvattnets jonstyrka) och för många av korallernas biologiska processer (skelettets uppbyggnad, jonutbyte & fotosyntes).

Till skillnad från den naturliga revmiljön, där det finns en enorm reservoar av basämnen, är korallrevsakvarium en artificiell miljö som ständigt påverkas av kemiska förändringar och därför måste basämnena övervakas och fyllas på kontinuerligt. 

Kalcium, magnesium, strontium och karbonat är de grundläggande beståndsdel i korallens skelett. Alla dessa element måste vara tillgängliga i balanserade proportioner för att få en positiv korall och främja dess hälsa och tillväxt. Red Sea Flytande Reef Foundation A innehåller blandade salter av kalcium och strontium i förhållandet som krävs av koraller. Kalcium och strontium komplex för balanserat bildande av korallskelett.

Koncentration:

Flytande tillägg: 1 ml kommer att höja Ca nivån på 100 liter med 2 ppm.

Förpackningsstorlek / volym:

500 ml (16,9 fl. Oz.)

För mer information samt instruktioner se Red Sea Manual.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här