Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Råda-Sand Akvariegrus - Beige Akvariesand

Råda-Sand 0.5-1 mm

Används som fågelsand, terrariesand eller akvariesand. Råda Sand 0.5-1 mm används som akvariegrus & är en superbillig fågelsand. Glöm inte att tillsätta snäckskal till rådasanden om den skall användas till dina Kanarier, Undulater, Parakiter & Papegojor. Läs mer
149 kr 7,45 kr/kg Rek.pris 159 kr
149 kr

Råda-Sand

Akvariegrus & Akvariesand

Rådasand 0,5-1 mm Sand 20 kg Mix

Förpackningen innehåller ca 20 kg sand av storleken 0,5-1 mm från företaget Råda-Sand som är hemmahörande i Sverige, närmare bestämt i Lidköping. Sanden är en blandning av olika sorters sten och innehåller bland annat kvarts.

Akvariesanden kan användas som sand till fåglar, terrarier eller akvarium. I ett terrarium eller akvarium är gruset ett viktigt element både för djurens trivsel och som inredningsdetalj. Genom att välja rätt typ på akvariegruset ökar man trivseln för sitt husdjur och eventuella växter samt upplevelsen av ditt akvarium eller terrarium. Är sanden tänkt att användas till fågel (som exempelvis kanariefågel, undulat, parakit eller papegoja) är det klokt att tillsätta snäckskal. Ett billigt och svenskt val av sand.

Finns även i mindre kornstorlek.

Storlek: 0,5-1 mm

Mängd: 20 kilo

Färg: Mix.

Frakt:

Kan ej välja fraktalernativet utlämningställe

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här