Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Råda-Sand Akvariegrus - Beige Akvariesand

Råda-Sand 0.5 mm

Används som fågelsand eller akvariesand. Den finkorninga Råda sanden 0.5 mm används även som badsand till hamster, gerbiler & chinchilla som ett billigare alternativ till riktig chinchillasand som är ett mjukare & rundare sandkorn & bättre för pälsen. Läs mer
159 kr 7,95 kr/kg Rek.pris 169 kr
159 kr

Råda-Sand

Akvariegrus & Akvariesand

Rådasand 0,5 mm Sand 20 kg Mix

Förpackningen innehåller ca 20 kg zoologisk sand av storleken 0,5 mm från företaget Råda-Sand som är hemmahörande i Sverige, närmare bestämt i Lidköping. Sanden är en blandning av olika sorters sten och innehåller bland annat kvarts.

Akvariesanden kan användas som sand till fåglar, terrarier eller akvarium. I ett terrarium eller akvarium är gruset ett viktigt element både för djurens trivsel och som inredningsdetalj. Genom att välja rätt typ på akvariegruset ökar man trivseln för sitt husdjur samt upplevelsen av ditt akvarium eller terrarium. Sanden utgör också ett viktigt element för eventuella växter och deras rötter. Är sanden tänkt att användas till fågel (som exempelvis kanariefågel, undulat, parakit eller papegoja) är det klokt att tillsätta snäckskal. Ett billigt och svenskt val av sand.

Finns även i större grusstorlek.

Mängd: 20 kilo

Färg: Mix.

Frakt:

Kan ej välja fraktalernativet utlämningställe

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här