Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Purina Veterinary Diets Akut Kronisk Diarre Mage Tarm Obalans

Purina Canine FortiFlora Dog

30-dagarskur som får ordning på dåliga magar. Lätt att dosera och motverkar diarré och dålig mage på några dagar. Återställer bakteriefloran i tarmen hos hunden. Risavkok förstärker effekten Fortiflora. OBS! GE HELT FETT FRITT FODER TILL EN DÅLIG MAGE. Läs mer
15 kr 15 000 kr/kg Rek.pris 15 kr
95 kr 13 571,43 kr/kg (13,57 kr/st) Rek.pris 95 kr
Vårt Pris
289 kr 9 633,33 kr/kg (9,63 kr/st) Rek.pris 355 kr
Vårt Pris
569 kr 9 483,33 kr/kg (9,48 kr/st) Rek.pris 710 kr

Purina Canine FortiFlora - Mot Dålig Mage Hund

Purina Veterinary Diets Canine FortiFlora är ett näringssupplement för hundar och katter i alla åldrar, speciellt framtagen med en bevisad effekt att främja hälsa och balans i tarmen. Det innehåller särskilt välgörande mjölksyrebakterier, som finns naturligt i tarmarna hos alla friska djur.

Det innehåller också höga doser av antioxidanterna C- och E-vitamin.

FortiFlora fungerar på så sätt att det ökar antalet välgörande bakterier, vilket hjälper till att skydda tarmarna från potentiellt skadliga bakterier och patogener. Genom att säkerställa en optimal balans, hjälper de goda bakterierna till att gynna en hälsosam matsmältning och hantera eventuella besvär.

Probiotika är som effektivast när det ges som levande celler och därför är deras överlevnad viktig, både i de produkter som de finns i och under deras färd genom matsmältningssystemet. En patentsökningsprocess garanterar både att de välgörande bakterierna i FortiFlora är levande i tillskottet fram tills dess att det äts, och att probiotikan sedan frigörs i tarmarna i dess aktiva form.

FortiFlora har också visat sig främja ett hälsosamt immunförsvar.

FortiFlora rekommenderas:

  • Vid matsmältningsproblem

  • Före och efter antibiotikakurer

  • Vid stressande situationer, såsom avvänjning, inackordering, resor eller förändringar i hemmiljön

  • Vid förändringar i kosten

  • Vid konsumtion av olämplig föda

  • Vid lös avföring

  • Till äldre djur som är mer mottagliga för förändringar i sin tarmflora

Utfodringsinstruktioner: Strö en portionspåse över ditt djurs vanliga mat, oavsett om det är våtfoder eller torrfoder. Även om djuret kan visa tecken på förbättringar i matsmältningen redan efter några dagar, bör du ge FortiFlora i 30 dagar för att få maximal effekt. Det kan också ges långsiktigt.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här