Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Kong Valp Tuggleksak Gummiben - Aktivering

Kong Puppy Goodie Bone with Rope Rubber Dog Toy

Kong hundleksak gummiben med rep för valp - Kong mjuk gummileksak med rep som passar valpar. Den är underbar att tugga på & att ha draglekar med. Kong är mycket robusta hundleksaker i naturgummi som klarar starka käkar. Tack vare kastrepet är leksaken lätt att kasta långt. Passar jättebra för valpar. Kong Puppy Goodie Bone with Rope Mix - Durable Rubber Chew and Treat Dog Toy - XSmall Läs mer
79 kr Rek.pris 90 kr
79 kr

Kong Puppy Goodie Bone with Rope Dog Toy - Valpleksak med rep

Kong Puppy Goodie Bone med rep, en mjuk gummileksak med rep som passar valpar och små hundraser. Den är underbar att tugga på och att ha draglekar med. Kong är mycket robusta hundleksaker i naturgummi som klarar starka käkar. Tack vare kastrepet är leksaken lätt att kasta långt. Passar jättebra för valpar.

Puppy Goodie Bone med rep är idealisk för tugg och draglekar.  Gör det enkelt att kasta leksaken långt och gör att den är toppen för att kasta och apportera för hunden. Bomullsrepet gör leksaken lätt att kasta, bära och kampa med.

Puppy Goodie Bone med Rep är en mycket hållbar gummileksak. Repet gör leksaken enkel att kasta långt med och den knottriga ytan gör den greppvänlig för hunden.

Gummit masserar dessutom hundens tänder och tandkött för att motverka plack medan bomullsrepet fungerar ungefär som tandtråd.

Kong Puppy Goodie Bone med rep är en särskilt attraktiv tuggleksak för hundar. Som alla Kongs produkter, kännetecknas denna produkt också av en ytterst god kvalitet. Det hållbara naturgummit håller för kraftigt tuggande. Produkten är särskilt lämplig för hundar som mer än gärna använder sina tänder.

Produkten är gjord av Kongs klassiska gummi och är extremt tålig material. Passar perfekt till hundar som är hårdhänta och gärna biter sönder saker.

Tack vare naturgummit är leksaken praktiskt taget oförstörbar.  Detta är verkligen en robust och rolig hundleksak.

Kong är världsledande på tillverkning av hundleksaker av hög kvalitet som klarar tuffa lekar.
Tillverkad i USA.

För att undvika att hunden eventuellt skadar sig bör man dock kontrollera produkten regelbundet.

Färg: Blå och rosa

Material: Gummi

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här