Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Kong Valp Tuggleksak Gummiben

Kong Puppy Goodie Bone Dog Toy

Tåligt & mjukt aktivitetsben som går att fylla med Kongs godispasta eller bara använda som den är. Kong är mycket robusta hundleksaker i naturgummi. Kong Goodie ben kan även fyllas med hundgodis, tillverkat av mjukt gummi, speciellt lämpligt för valpar. Läs mer
99 kr Rek.pris 109 kr
99 kr

Kong Valpleksak Puppy Goodie Bone

Kong Puppy Goodie Bone, ben är en rolig hundleksak tillverkat av mjukt gummi, benet kan fyllas med hundgodis, exempelvis Kongs godispasta eller hundens mat. Hundbenet är speciellt lämpligt för valpar. Kong Puppy Goodie ben passar också mycket bra för hundar av mindre raser.

Puppy Kong Goodie ben masserar tandköttet, främjar tandrengöring och bygger upp käkmuskulaturen. Dessutom masserar den tänder och tandkött vilket motverkar plack och bidrar till en bättre munhygien.

Perfekt leksak till valpar med kliande tänder en rolig gummileksak som är mycket tålig mot vassa små hundtänder. En lyckad kombination med en långvarig sysselsättning och munhygien för både valpar och små hundar.

Kong Puppy Goodie Bone är en särskilt attraktiv tuggleksak för hundar. Som alla Kongs produkter, kännetecknas denna produkt också av en ytterst god kvalitet. Det hållbara naturgummit håller för kraftigt tuggande. Produkten är särskilt lämplig för hundar som mer än gärna använder sina tänder.

Produkten är gjord av Kongs klassiska gummi och är extremt tålig material. Passar perfekt till hundar som är hårdhänta och gärna biter sönder saker. Tack vare naturgummit är leksaken praktiskt taget oförstörbar.  Detta är verkligen en robust och rolig hundleksak.

Kong är världsledande på tillverkning av hundleksaker av hög kvalitet som klarar tuffa lekar.
Tillverkad i USA.

För att undvika att hunden eventuellt skadar sig bör man dock kontrollera produkten regelbundet.

Färg: Blå och rosa

Storlek: Xtra small

Material: Gummi

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här