Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Kong Valpleksak - Tuggleksak i Gummi

Kong Puppy Binkie Dog Toy

Gummileksak - Söt nappformad leksak som passar valpar & lite mindre hundar. Är gjord av lite mjukare gummi. Kong är mycket robusta hundleksaker i naturgummi som klarar starka käkar.Kong är känt över hela världen för sina slitstarka och stimulerande hundleksaker. Kong Puppy Binkie Dog Toy Läs mer
95 kr Rek.pris 109 kr
95 kr

Kong Puppy Binkie Dog Toy - Valpleksak

Kong Puppy Binkie Small, söt aktivitetsleksak formad som en napp, särskilt anpassad för bitande och tuggande valpar.

Puppy Binkie är tillverkad av ett lite mjukare, men slitstarkt gummi, främjar ett nyttigt tuggbeteende och kan lindra hundens ömmande tandkött.

Tillverkad av naturgummi som är både skonsam för tänder och tandkött. Utformning som en napp gör att hundleksaken studsar bra och är enkel för hunden att bära. Kong Puppy Binkie kan fyllas med godis, mat eller Kongs pasta, vilket skapar ett större intresse och ytterligare förlänger leken.

Puppy Binkie Small är en särskilt attraktiv tuggleksak för hundar. Som alla Kongs produkter, kännetecknas denna produkt också av en ytterst god kvalitet. Det hållbara naturgummit håller för kraftigt tuggande. Produkten är särskilt lämplig för hundar som mer än gärna använder sina tänder.

Produkten är gjord av Kongs klassiska gummi och är extremt tålig material. Passar perfekt till hundar som är hårdhänta och gärna biter sönder saker.

Kong är världsledande på tillverkning av hundleksaker av hög kvalitet som klarar tuffa lekar.
Tillverkad i USA.

För att undvika att hunden eventuellt skadar sig bör man dock kontrollera produkten regelbundet.

Färg: Blå och rosa

Storlek: Small

Material: Gummi

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här